joi, 23 februarie 2012

Jacqueline Bracamontes vrea sa devina mama

Actrita Jacqueline Bracamontes, pe care ati urmarit-o in telenovela“Toantele nu merg in rai”, s-a maritat recent cu Martin Fuentes. Planurile pentru anul 2012 sunt multe si include schimbari atat in viata privata, cat si in cariera.

Jacqueline Bracamontes vrea sa devina mama  GALERIE FOTO

Vedeta mexicana va prezentaPremiile Tv y Novelas alaturi deEduardo Santamarina si va incepe filmarile la o noua telenovela, in care il va avea partener pe actorul Mauricio Islas. Colaborarea cu Islas o incanta pe actrita, care a afirmat ca sunt personalitati compatibile, iar telespectatorii vor observa asta din plin.
In casnicie, Jacqueline are planuri mari. Desi s-a casatorit recent cu Martin Fuentes, actrita isi doreste sa devina mama in curand. “Sper sa incep sa lucrez din nou cat mai repede, insa nu se stie ce se poate intampla”, a marturisit Jacqueline.
In anul 2000, Jacqui a fost incoronata Miss Mexic, iar in anul 2001, frumoasa mexicana si-a reprezentat tara la Miss Univers. Dupa participarea la concursuri de frumusete, vedeta a decis sa-si incerce norocul in televiziune si a dat castinguri pentru roluri in telenovele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu