sâmbătă, 18 februarie 2012

Afost desemnata cea mai frumoasa vedeta, dar acum este plina de celulita. Paparazii au aflat de ce s-a ingrasat Scarlett Johansson

Niciodata nu a fost genul de femeie trasa prin inel, fiind incadrata in categoria divelor voluptoase de la Hollywood. Insa ultima aparitie la plaja a lui Scarlett Johansson le-a dat apa la moara carcotasilor, care au inceput din nou sa o critice pentru dimensiunile sale.
A fost desemnata cea mai frumoasa vedeta, dar acum este plina de celulita. Paparazii au aflat de ce s-a ingrasat Scarlett Johansson

Aflata in vacanta in Hawaii alaturi de iubitul sau, Scarlett Johansson a fost suprinsa weekendul trecut pe plaja in costum de baie. Catalogata drept una dintre cele mai frumoase femei din lume, Scarlett pare ca si-a neglijat corpul in ultima vreme: s-a ingrasat vizibil si, mai mult de atat, are picioarele pline de celulita.

Foto: SPLASH
Paparazzi au continuat urmarirea vedetei si au aflat care este motivul pentru care Scarlett s-a ingrasat: mananca junk food si bea cola. Vedeta a fost fotografiata alaturi de iubitul sau cand tocmai ieseau dintr-un fast food incarcati cu mancare nesanatoasa.

Scarlett Johansson a trecut printr-o perioada destul de zbuciumata dupa divortul de sotul sau Ryan Reynolds. Actrita a recunoscut a fost depresiva si probabil ca ultimul lucru la care s-a gandit a fost silueta sa. Acum Scarlett are insa un nou iubit cu care are o relatie de aproximativ o jumatate de an - il cheama Nate Naylor si este director de publicitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu