luni, 13 februarie 2012

Demi Lovato s-a facut blonda - Iti place cum ii sta?

Cantareata Demi Lovato este o fire cameleonica in ceea ce priveste imaginea ei. Vedeta si-a schimbat culoarea parului din nou, trecand de la rosu aprins la blond deschis. Artista a trecut de la o adolescenta cuminte la o femeie indrazneata, careia nu ii este teama sa adopte schimbari spontane de imagine.
Demi Lovato s-a facut blonda - Iti place cum ii sta?
 
Demi si-a vopsit parul recent si a postat pe Twitter o poza cu noile plete aurii, pentru ca admiratorii ei sa fie pusi la curent cu toate detaliile din viata idolului lor.
“Multumesc mult celor de la salonul Nine Zero One pentru noua culoare a parului meu. Va place dragilor?”, a afirmat Demi.
Recent, Demi Lovato a pozat pentru fotograful vedetelor de la Hollywood, Tyler Shields, care a vrut sa scoata in evidenta maturitatea cantaretei. Pictorialul infatiseaza senzualitatea vedetei, iar Demi a acceptat sa poarte o peruca neagra pentru a arata versatilitatea personalitatii ei.
Am avrut sa arat o noua fateta a lui Demi. Ea este o femeie acum. Este o fata fantastica, dulce si este foarte usor sa lucrezi cu ea”, a afirmat Tyler.
O perioada de timp, Demi a renuntat la posturile pe Twitter din cauza gafelor comise prin intermediul mesajelor ei. Aceasta a apostrofat reprezentantii companiei Disney pentru afirmatiile facute cu privire la problemele cauzate de bulimie si anorexie. Fanii artistei au sustinut-o si i-au trimis sprijinul lor prin intermediului contului Twitter.
“Imi pare rau ca oamenii sunt rai cu tine. Sa stii ca admiratorii tai vor fi mereu aici pentru tine si te vor sustine in tot ceea ce vei face”, a replicat un fan al lui Demi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu