marți, 14 februarie 2012

Rochii de Oscar: Charlize Theron, o aparitie superba care i-a adus statueta in anul 2004

Charlize Theron a avut in 2004 una din cele mai frumoase aparitii ale tuturor timpurilor de la premiile Oscar. Cu niste trasaturi perfecte, puse in valoare de un machiaj natural, actrita a facut senzatie pe covorul rosu. A luat premiul Oscar pentru cea mai buna actrita si, daca se oferea marele premiu si pentru cea mai frumoasa tinuta, cu siguranta tot la ea mergea.
Rochii de Oscar: Charlize Theron, o aparitie superba care i-a adus statueta in anul 2004

Charlize Theron a purtat o rochie Gucci care a facut deja istorie. Cu un decolteu modest, dar natural, si o piele bronzata, Charlize a stralucit la propriu pe covorul rosu.
Ea a optat pentru o coafura retro si un machiaj discret, care i-a subliniat insa trasaturile perfecte. Fara prea multe bijuterii sau alte accesorii, ea a dovedit ca "less is more".

Intr-adevar, a avut parte de "more" in adevaratul sens al cuvantului: Charlize a fost prima actrita sudafricana care a castigat un premiu Oscar. Momentul a fost foarte emotionant, atat pentru ea, cat si pentru mama ei.
Ironia sortii a fost ca premiul sa vina tocmai pentru un rol in care ea a fost transformata radical - nici urma de trasaturile ei frumoase, din contra.

L-a meritat din plin, asa cum merita si aprecierile noastre pentru una din cele mai frumoase rochii din istoria Oscarurilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu