vineri, 10 februarie 2012

aIulia Albu, intr-un nou pictorial excentric. Vezi ce a facut-o sa renunte la haine

Iulia Albu a pozat intr-o ipostaza sexy si indrazneata. Chiar daca presa a insinuat ca ar fi renuntat la haine pentru a promova pantofii Mihai Albu, vedeta sustine ca nu exista nicio legatura intre ea si brandul designerului. Ba mai mult, ea pregateste un nou proiect care o are protagonista.
Iulia Albu, intr-un nou pictorial excentric. Vezi ce a facut-o sa renunte la haine

Iulia Albu a pozat aproape goala pentru fotograful Valentin Calinescu, caruia ii este si muza. Cei doi pregatesc o expozitie de arta fotografica, stilul flapper girl al Iuliei fiind unul din principalele atractii ale proiectului.
"Fotografiile sunt facute aproximativ acum un an, parte integranta a proiectului pe care il dezvolt alaturi de fotograful Valentin Calinescu, despre care voi face precizarile necesare la momentul potrivit", ne-a declarat ea.
Pentru pictorial, Iulia a purtat doar lenjerie intima, singurele accesorii fiind pantofii Mihai Albu. Ea nu este insa noua imagine a brandului: "Tin sa mentionez ca am purtat pantofii Mihai Albu intamplator, nu exista nicio legatura intre brandul lui si pictorialul meu."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu