duminică, 12 februarie 2012

Momente de suspans in “Pariu cu viata”

Momente de suspans si multa comedie, transformari spectaculoase si coregrafii speciale in “Pariu cu viata”, luni, 13 februarie, de la ora 20.30 la PRO TV si in avans pe Voyo.ro de la 10:00. Colegiul de Arte din Pariu cu viata este bantuit de fantome! Si responsabilii cu rezolvarea cazului sunt Gica si Tantica.
Momente de suspans in “Pariu cu viata” – GALERIE FOTO
La un moment dat Bubu aude niste sunete, iese pe hol si vede umbre, se sperie. Din acest moment toata lumea crede ca scoala e bantuita. A fost foarte amuzant, pentru ca in scoala a fost bezna la filmare. Secventele au fost foarte haioase mai ales ca am filmat cu Gica si Tantica. Noi trebuia sa fim speriati, dar radeam in hohote, mai ales cand a lesinat Gica. Dar ne-am concentrat si a iesit genial”, isi aminteste Bubu Cernea.

Tinerii din LaLa Band transforma drama in comedie: “Totul este pus la cale de baieti sa ne sperie si sa faca lucrurile mai amuzante. Dar se pare ca o fantoma chiar exista in liceu. Si de aici pornesc toate aventurile noastre. Avem o coregrafie speciala facuta de Vica pe piesa “Don’t Worry Be Happy”, avem o lumina speciala, costume albe si e intuneric in toata scoala, pentru ca totul sa para cat mai veridic si sa exprime suspans, panica, frica”, marturiseste Alina Eremia.

Tot in episodul de luni, telespectatorii vor vedea si o secventa plina de romantism intre cei doi protagonisti: “Ioana si Andrei sunt foarte fericiti impreuna la patinoar. Dar, aceasta secventa descrie ceva ce se intampla doar in imaginatia Ioanei si porneste de la refrenul fredonat de Andrei “Try to Remember”.

Un comentariu:

  1. asta asa este mia placut foarte mult acest episod din pariu cu viata

    RăspundețiȘtergere