vineri, 24 februarie 2012

Demi Lovato face dezvaluiri despre cosmarul prin care a trecut

Cantareata Demi Lovato a fost internata anul trecut intr-un centru de reabilitare fiindca ajunsese depresiva, bulimica si isi facea rau fizic. Clipele petrecute in acel centru au ajutat-o pe vedeta sa priveasca viata ca pe o lupta continua pentru supravietuire.
Demi Lovato face dezvaluiri despre cosmarul prin care a trecut - VIDEO
Demi s-a lasat filmata in viata de zi cu zi, pentru a le arata fanilor ei traseul parcurs din toamna anului trecut si pana in prezent. “Vreau sa impartasesc povestea mea si stiu ca ceea ce veti vedea este adevarat”, a spus artista.
Fiecare zi este o provocare, dar asa este pentru fiecare om care lupta sa se simta bine in pielea lui. Daca povestea mea determina o singura persoana sa fie puternica sau sa caute ajutor de specialitate, atunci ma simt multumita”, a adaugat Demi Lovato.
Documentarul "Stay Strong" prezinta o noua Demi, o persoana schimbata, care doreste sa fie o influenta pozitiva in viata fanilor sai. “Niciodata nu m-am gandit ca voi fi un model de urmat. Cand am inceput sa fac parte din lumea showbiz-ului, toti m-au facut sa par un model si am urat asta”, afirma cantareata.
In timpul tratamentului, Demi si-a dat seama ca, fiind deschisa cu oamenii care o inconjoara, ii poate inspira pe acestia sa schimbe ceva in viata lor. “Nu m-am vindecat complet; viata e o lupta continua, dar trebuie sa muncesc in fiecare zi, pentru ca, de data aceasta, chiar imi doresc sa fiu un model de urmat”, a concluzionat Demi.
Artista a vorbit despre problemele care au torturat-o si a recunoscut ca avea nevoie de ajutor. “Aveam multe probleme care aveau nevoie de rezolvare. In timp ce luptam impotriva depresiei, am devenit bulimica. Anorexie, bulimie, ma taiam singura. Nu aveam cum sa ma vindec de una singura. Pur si simplu innebuneam. Am acceptat ajutor de specialitate si am zis ca voi face totul public”, a definitivat cantareata.

Cu toate ca artista a afirmat ca nu s-a vindecat complet, schimbarea de atitudine se observa pe toate planurile. In ceea ce priveste vestimentatia, Demi poarta tinute sexy, provocatoare, rebele, iar in cariera a pornit cu dreptul. Albumul sau "Unbroken" este un succes rasunator, iar noul stil muzical prinde din ce in ce mai bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu