joi, 23 februarie 2012

Madalina Draghici vs Andreea Ibaka: cine s-a imbracat mai bine la lansarea noii colectii Alexandru Ciucu?

Madalina Draghici si Andreea Ibaka s-au evidentiat aseara la prezentarea noii colectii semnate Alexandru Ciucu. Cine ti se pare ca are cea mai reusita tinuta?
Madalina Draghici vs Andreea Ibaka: cine s-a imbracat mai bine la lansarea noii colectii Alexandru Ciucu?
Madalina Draghici a imbracat o rochie verde, cu un umar gol, pe care a accesorizat-o cu o curea lata si o poseta neagra. Andreea Ibaka a mizat pe combinatia negru cu albastru si auriu. Cele doua au fost printre cei 250 de invitati prezenti la lansarea noii colectii de costume masculine Premium a lui Alexandru Ciucu, intitulata “L’Homme.Roi 2012”.
Foto: Alexandru Ciucu si Andreea Sorescu

In sala Le Diplomate a Hotelului Athenee Palace Hilton din Bucuresti au fost peste 250 de invitati, printre care Irinel Columbeanu, Amalia Nastase, Ilie Nastase, Virgil Iantu, Alina Sorescu, Mihai Albu, Radu Valcan, Adela Popescu,  Vlad Mirita, Margareta Paslaru, Daiana Anghel, Mihaela Drafta sau Dana Savuica. 
Foto: Radu Valcan si Adela Popescu

Colectia “L’Homme.Roi 2012”, de inspiratie aristocratica cu accente chic moderniste, a fost prezentata pe catwalk in cadrul unui show regizat chiar de Alexandru Ciucu.

Dupa un debut incitant, pe acorduri de Bossa Nova, modele de top au urcat pe defileu prezentand costume business, de cocktail, sacouri de vara si tinute masculine de ceremonie, din care nu a lipsit redingota.
Noile costume Alexandru Ciucu pun in valoare latura puternica si dinamica a barbatului modern caruia ii ofera un plus de exclusivism, gratie materialelor de calitate, a detaliilor si a croiului impecabil.
Foto: Amalia Nastase
Pentru noile creatii, designerul a folosit lana S’160, lana cu mohair, matase brocart, tweed, lana cu matase, bumbac, in cu matase. Toate cele 30 de tinute au fost realizate pe masurile manechinilor din prezentare si sunt accesorizate cu cravate din matase realizate in Italia si atent selectionate.

Noua linie vestimentara va fi prezentata pe 28 februarie la Hotel de Paris din Monte Carlo, Principatul Monaco, in prezenta unor invitati cu renume din lumea diplomatica, politica si a modei.

Creatiile vestimentare semnate Alexandru Ciucu vor fi ulterior expuse pana pe 12 martie la sediul Maison de L’Amerique Latine de Monaco, urmand a fi admirate de un public select din Monaco.
Foto: Ilie Nastase

“Nu toti ne nastem nobili, insa prin atitudine fiecare dintre noi poate deveni un rege”, declara designerul Alexandru Ciucu, concentrand astfel in cateva cuvinte esenta noilor sale creatii.

Alexandru Ciucu a infiintat, in 1999, alaturi de tatal sau, brandul “Tata si fiul” iar in 2001 a urmat in Italia cursurile institutului de moda Carlo Secoli. In anul 2007 s-a perfectionat la institutul Marangoni din Milano si din 2006 detine Atelierul de Inalta Croitorie Alexandru Ciucu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu