miercuri, 29 februarie 2012

„Romanca lui DiCaprio” vorbeste despre dragostea ei secreta

Madalina Ghenea a ajuns celebra dupa ce s-a spus despre ea ca ar fi iubita lui Leonardo DiCaprio. Frumoasa romanca nici n-a negat, nici nu a confirmat pana acum. „Cu mult timp inaintea aparitiei acelor poze in presa, am descoperit un om absolut normal”, spune Madalina.
„Romanca lui DiCaprio” vorbeste despre dragostea ei secreta
Noul numar al revistei The ONE o prezinta pe celebra romanca intr-un pictorial senzational inspirat din filmele vechi italinenesti ce o aveau protagonista pe Sophia Loren. Cadrele au fost realizate in Sicilia si poarta semnatura fotografului Fabrizio Ruffo. Madalina Ghenea a acceptat sa povesteasca in The ONE despre noua ei cariera si masura reala a succesului, dar si despre dragostea ei secreta.
In interviul ce insoteste pictorialul, Madalina Ghenea nu neaga relatia cu Leonardo DiCaprio si nu vorbeste despre celebrul actor la timpul trecut. Ea marturiseste in The ONE ca este foarte iubita si iubeste la randul ei. Totusi, Madalina prefera sa ramana discreta atunci cand vine vorba de persoana pe care o iubeste. Intrebata despre cine este vorba, ea se rezuma sa raspunda: „Persoana careia si eu ii spun <<te iubesc>>...”

Madalina chiar sublinieaza faptul ca nu vrea sa se scrie despre ea ca a aparut pe coperta The ONE datorita presupusei idile cu DiCaprio.

In acelasi interviu, Madalina il descrie pe renumitul actor: „Cu mult timp inaintea aparitiei acelor poze in presa, am descoperit un om absolut normal. Un om care iubeste meseria de actor si isi dedica timpul si viata pentru a ne darui emotii.” „Si apoi e mai complicat sa dovedesti ca esti unde esti pentru ca ai muncit, ai studiat, ai investit timp si bani, si nu pentru ca ai luat micul dejun, pranzul si cina, pentru cateva luni, cu DiCaprio.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu