luni, 13 februarie 2012

Cat prost gust! Cum s-au imbracat vedetele la o petrecere tinuta in acelasi hotel in care a murit Whitney Houston

Kim Kardashian, Amber Rose si Britney Spears au facut gafa vestimentara a anului, alegand tinute lipsite de sobrietate la o petrecere tinuta in acelasi hotel in care, cu doar cateva ore in urma, murise Whitney Houston. Au fost insa si cateva staruri care au respectat momentul, imbracandu-se adecvat, printre care Kelly Rowland, Jennifer Hudson sau Alicia Keys.
Cat prost gust! Cum s-au imbracat vedetele la o petrecere tinuta in acelasi hotel in care a murit Whitney Houston

Nici n-au plecat bine ambulantele chemate pentru a o resuscita pe Whitney Houston de la hotelul The Beverly Hilton din California, ca au si inceput sa soseasca limuzinele pentru Gala pre-Grammy organizata anual, cu o zi inainte de celebrele premii.


A fost, cu siguranta, o seara bizara: oaspetii isi faceau intrarea pe covorul rosu de la parterul hotelului, in timp ce trupul neinsufletit al lui Whitney ramasese inca in apartamentul ei de la etajul 4, unde politia locala investiga circumstantele mortii.

Suna morbid, poate, dar faptul ca petrecerea s-a tinut in continuare, in ciuda tragicului eveniment, n-a mirat pe nimeni intr-un loc ca Hollywood-ul, care a dat nastere celebrei zicale “show must go on”.

 Dintre vedetele care si-au facut aparitia la gala, Kim Kardashian, Amber Rose si Britney Spears s-au remarcat in mod special prin vestimentatia total nepotrivita momentului.

Decolteuri adanci, rochii mulate si scurte sau cu despicaturi foarte adanci si machiaj dramatic, iata cum au inteles acestea sa respecte un moment atat de sobru.


Au exista, insa, si cateva celebritati care au dat dovada de bun-simt si de stil si si-au adecvat tinuta.

Ne-au placut, in mod special, Kelly Rowland, Diana Ross si Jennifer Hudson, care, desi au avut niste aparitii stralucitoare, au fost, in aceleasi timp, decente si rafinate.


Tom Hanks si sotia au participat si ei la Gala, amandoi optand pentru o tinuta sobra.


Alicia Keys, sotul ei, rapperul Sean “Diddy” Combs si cantareata Cassie ar fi putut, de asemenea, sa le dea o lectie lui Kim Kardashian & co despre ce inseamna bun gust vestimentar intr-o situatie ca cea de ieri.



No comment.

Unele vedete au decis sa nu vina la eveniment, din respect pentru marea voce care a fost Whitney Houston. Printre ele s-au numarat Kelly Osbourne, care a scris pe Twitter: “Nu merg la nicio petrecere pre-Grammy pentru ca nu mi se pare potrivit. Mama ei, Sharon, i-a dat dreptate: “Nu pot sarbatori diseara cand una dintre cele mai bune voci a tuturor timpurilor e moarta.”
Miley Cyrus a fost si ea absenta, scriind pe Twitter: “Raman pur si simplu acasa si ii ascult albumele.”
A exista un minut de tacere, in memoria cantaretei de 48 de ani, pe care i l-a dedicat Clive Davis, organizatorul evenimentului si mentorul, producatorul si prietenul apropiat al lui Whitney.
“Personal sunt devastat de moartea cuiva care a insemnat atat de mult pentru mine. Era plina de viata si abia astepta aceasta seara. Iubea muzica si iubea aceasta noapte care sarbatoreste muzica. Whitney a fost o persoana frumoasa si a avut un talent dincolo de orice comparatie. A cantat pe aceasta scena de atat de multe ori. Pe scurt: Whitney ar fi vrut ca muzica sa continuie.”, a explicat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu