vineri, 10 februarie 2012

Selena Gomez a primit un mesaj extrem de emotionant din partea unei fane diagnosticate cu o boala rara

O fetita de 13 ani, diagnosticata cu o boala genetica foarte rara este fana Selena Gomez si nu inceteaza sa isi arate admiratia pentru aceasta de cate ori are ocazia.
Selena Gomez a primit un mesaj extrem de emotionant din partea unei fane diagnosticate cu o boala rara - VIDEO
Artista a vizitat-o pe fetita la spital in decembrie anul trecut si intalnirea respectiva a avut un impact emotional puternic asupra ei.

Micuta de 13 ani nu va putea niciodata sa creasca pentru a-si implini visurile, dar asta nu inseamna ca nu incearca sa traisca fiecare clipa cat mai frumos si sa nu risipeasca nimic din timpul pe care il are. La intalnirea respectiva fetita era mult prea emotionata pentru a spune ceva. Cateva luni mai tarziu, micuta a facut o bratara special pentru Selena Gomez, iar inregistrarea prin care Hana Hwang ii multumeste artistei pentru vizita facuta la spital a devenit viral.

Boala de care sufera Hana o face sa imbaraneasca de opt, pana la zece ori, mai repede de cat se intampla in mod normal cu o persoana.

Recent, Selena Gomez a postat pe pagina ei oficiala de Twitter un colaj foto cu ea si Hana insotit de urmatoarele cuvinte: „Hana este minunat si una dintre cele ma incredibile persoane pe care le cunosc”.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu