vineri, 24 februarie 2012

Dj Vika Jigulina mixeaza cu revista Playboy. A pozat sexy pentru numarul din luna martie

Publicul din toata lumea a auzit de ea. Are o piesa in top Bilboard si stie sa duca multimile pe culmile entertainmentului, fie ca e la microfon sau la platane. In editia din martie a revistei Iepurasului cu papion, Dj Vika Jigulina apare asa cum fanii nu au mai vazut-o niciodata.
Dj Vika Jigulina mixeaza cu revista Playboy. A pozat sexy pentru numarul din luna martie

“Vika Jigulina a reusit sa doboare toate topurile cu numarul de vizualizari de pe YouTube ale melodiei Stereo Love. In pictorialul din noul Playboy, editia de martie, vei vedea in premiera, in ipostaze sexy, o DJ-ita din Romania care face furori pe scenele internationale. Pictorialul realizat de Vali Barbulescu in cel mai modern stil fotografic, o plaseaza pe senzuala Jigulina intr-o atmosfera intima, ce exhiba erotism artistic si provocari onirice”, spune Eduard Tone, redactor sef Playboy.

Bingo! Playboy Romania reincepe seria playmate-urilor romance. Centrefold-ul revistei este ocupat de Irina Georgescu, o bucuresteanca get-beget. PR-ita si studenta la marketing in timpul saptamanii, asistenta la o emisiune de Bingo in weekend, si fotomodel nonstop, Irina (23 de ani) are un corp superb si o energie pe masura.
Tot in acest numar, Virgil Iantu marturiseste despre “fiara” din el, despre cum s-ar simti daca viata i-ar fi filmata in stil Big Brother si despre sex, fie el si in trei. Si nu se poate rata interviul cu Iulian Canaf, cel mai simpatizat concurent de la Vocea Romaniei, intru-un dialog deschis despre femei, bani si marea lui pasiune, blues-ul.
Mai mult, odata cu editia din martie Playboy prezinta cate un fotograf roman si creatiile sale din zona artistic-erotica. Valentin Calinescu e unul dintre oamenii cu vechi state de servicii in zona erotica a artei fotografice. Aflati ce trebuie sa transmita un model fotografului si cum ar fi sa faci un pictorial erotic intr-un cimitir.
Revista poate fi gasita la toate punctele de difuzare a presei incepand de astazi, 24 februarie.
Mai multe pe Playboy.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu