luni, 13 februarie 2012

Jencarlos Canela si Gaby Espino au devenit parinti

Cuplul Jencarlos Canela si Gaby Espino a avut parte de o surpriza placuta, dar neasteptata duminica dimineata, cand actrita a nascut un baietel intr-un spital din Miami, Florida. Actorii au crezut ca noul membru al familiei va veni pe lume pe data de 21 februarie, insa micutul s-a grabit sa-si cunoasca parintii.
Jencarlos Canela si Gaby Espino au devenit parinti
Bebelusul se va numi Nickolas, s-a nascut prin cezariana, si se afla intr-o stare buna de sanatate. Jencarlos a fost alaturi de Gaby Espino in sala de operatie si a fost foarte fericit cand si-a vazut fiul pentru prima oara.
Parintii, fratii si surorile actorului au asteptat cu sufletul la gura vestea cea buna si au plans de bucurie atunci cand au aflat ca totul s-a terminat cu bine. Printre persoanele care au acompaniat vedetele latinoamericane in aceste momente se numara cuplul Catherine Siachoque-Miguel Varoni.
Gaby Espino se simte bine si va ramane in spital pentru cateva zile, iar micutul s-a nascut cu o pofta de mancare nestavilita, avand in vedere ca mananca intruna. Jencarlos va ramane la spital alaturi de iubita sa si de primul sau copil.
Cu privire la casatorie, cuplul a spus ca un act nu va schimba nimic.
“Poate maine ne vom casatori, insa mariajul nu ne va face mai uniti. Bebelusul va creste alaturi de niste parinti care il iubesc”, au povestit actorii.
Nu uita ca pe Jencarlos Canela il poti urmari in telenovela "Lola", de vineri pana duminica, de la 22.00!

3 comentarii:

  1. Hello there! This post couldn't be written much better! Looking through this post reminds me of my previous roommate! He always kept preaching about this. I am going to forward this information to him. Pretty sure he's going to
    have a great read. Thanks for sharing!
    Look into my web page ; does raspberry ketones work

    RăspundețiȘtergere
  2. Hey there, You've done a great job. I'll definitely digg it and personally recommend to
    my friends. I'm sure they will be benefited from this site.


    Take a look at my web site ... http://www.goldenonyx.biz

    RăspundețiȘtergere