sâmbătă, 11 februarie 2012

Andreea Ibacka povesteste despre cum este sa treci de la costum de baie, la -10 grade

Din acest weekend, Monica Dascalu revine la ProTv International cu un nou sezon al emisiunii sale, unda va avea invitate cele mai indragite vedete, special pentru romanii din afara tarii.
Andreea Ibacka povesteste despre cum este sa treci de la costum de baie, la  -10 grade
Acestia nu trebuie sa rateze intilnirea cu “Weekend cu Monica Dascalu” de sambata si duminica, de la ora 17.30 pentru ca ii vor cunoaste mai indeaproape de actorii din “Pariu din viata”, mai exact pe Sore, Rafael, Dima si Alesia, urmand ca a doua zi sa se distreze alaturi de cuplul Cabral si Andreea Ibacka.

Cei doi s-au intors recent din vacanta pe care au petrecut-o in America. Andreea si Cabral vor povesti cum au trecut pe rand prin toate anotimpurile, de la temperaturi de 0 la 28 de grade Celsius. Pentru Andreea a fost o experienta unica sa faca plaja, can in Romania erau temperaturi de - 10 grade.

Am asteptat cu entuziasm noul sezon “Weekend cu Monica Dascalu”, fiindca de fiecare data invitatii ma surprind cu evenimentele frumoase pe care le traiesc. Nici primele editii nu fac exceptie de la regula. Voi avea bucuria sa-i cunosc pe protagonistii din serialul “Pariu cu viata”, serial de care m-am indragostit la prima vedere datorita talentului pe care il au acești tinerii din LaLa Band. Iar impreuna cu Cabral si Andreea stiu ca vom avea o editie foarte vesela dar si plina de informatii pentru ca imi vor povesti aventurile prin care au trecut in recenta lor vacanta din America”, declara Monica.

Asadar ea promite un sezon interesant la ProTv International, cu personaje care au multe de aratat dar si cu informatii despre comunitati de romani de peste tot. “Va invit la fiecare sfarsit de saptamana sa fiti alaturi de mine, sa descoperim impreuna universul vedetelor voastre preferate”, incheie Monica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu