luni, 20 februarie 2012

Esti fan Fernando Colunga? Vezi daca mai sunt lucruri pe care nu le stiai despre actor

Fernando Colunga Olivares s-a nascut pe 3 martie 1966 in Ciudad de Mexico. In prezent este unul dintre cei mai cunoscuti protagonisti de telenovele din Mexic, dar si din intreaga lume.
Esti fan Fernando Colunga? Vezi daca mai sunt lucruri pe care nu le stiai despre actor -  GALERIE FOTO
Colunga s-a pregatit pentru a deveni inginer,  dar s-a indragostit de cinematografie dupa ce a jucat ca dublura intr-un film. Un producator a observat ca are talent si asa a inceput cariera.

Fernando Colunga face parte dintre actorii preferati ai multor femei inca de cand a facut cuplu cu Thalia in "Sarmana Maria", urmand apoi sa le cucereasca definitiv cu roluri de june prim, destept, cu bani si uneori chiar aristocrat, in telenovele ca  "Intrusa", "Esmeralda", "Amor Real" si"Cantec de iubire".

Printre telenovelele in care a jucat un loc aparte l-a ocupat telenovela "Stapana". Productia a inregistrat in Statele Unite recorduri de audienta, ultimul episod fiind urmarit de aproape sapte milioane de telespectatori, depasind audinetele unor seriale de succes precum „How I Met Your Mother”, sau „Doi barbati si jumatate”. Mai mult, „Stapana” a fost nominalizata la 11 premii TV Y Novelas si a castigat trei, inclusiv cel pentru „Cel mai bun actor intr-un rol principal”, acordat lui Fernando Colunga.

Pentru filmarile care au avut loc in locatii splendide din statul Hidalgo, Mexic, echipa de productie a trecut prin nenumarate aventuri. Au inchiriat 50 de vite si cai pentru scenele in care Valentina si Jose Miguel se cearta cu privire la granitele dintre terenurile lor. Au ramas impotmoliti cu camioanele care transportau echipamentul pe drumurile de tara, au trecut prin inundatii in sezonul ploios, sau au filmat ore in sir sub un soare arzator. In plus, actorii au luat si lectii de alpinism pentru filmarile care au avut loc in minele Carrizal din Hidalgo. Totusi, eforturile au meritat, iar telenovela s-a bucurat de aprecierea publicului din peste 25 de tari.

Acum cativa ani au aparut mai multe zvonuri privind orientarea sexuala a actorului, bazate in principal pe faptul ca acesta nu este casatorit si nu are copii.

Totusi, Fernando nu se simte deranjat de aceste zvonuri si a spus ca "gura lumii" nu il va face sa isi schimbe felul in care isi traieste viata.

"In ziua de astazi sunt multi barbati care nu se insoara sau nu au o relatie stabila cu o femeie, dar nu toti iti fac o surpriza asemanatoare cu cea pe care ne-a facut-o Ricky Martin. Nu cred ca daca ma voi casatori si voi avea copii aceste barfe vor disparea", a declarat Colunga,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu