luni, 13 februarie 2012

Brangelina, cel mai frumos cuplu de la Hollywood. Copiii ii roaga sa se casatoreasca, lumea nu se mai satura sa ii priveasca

Angajamentul fata de cei 6 copii ai lor face ca Angelina Jolie si Brad Pitt sa para cel mai solid cuplu din cetatea filmului. Si totusi, cine nu ar vrea sa o vada pe Angelina mireasa? Dupa 7 ani de iubire, Brad ar putea sa se grabeasca si sa-i dea mai repede inelul de logodna!
Brangelina, cel mai frumos cuplu de la Hollywood. Copiii ii roaga sa se casatoreasca, lumea nu se mai satura sa ii priveasca

Trecutul agitat al lui Mr. & Mrs. Smith

Dupa o mediatizata relatie cu Gwyneth Paltrow – cu care a fost logodit timp de 6 luni in 1997 – si divortul de Jennifer Aniston in 2005, Brad Pitt nu se mai grabeste la altar. Nici celebra fiica a actorului Jon Voight nu pare sa viseze la o nunta ca-n povesti dupa ce a trecut prin doua divorturi. Prima oara a fost casatorita cu actorul Jonny Lee Miller. La nunta, Angelina a fost o mireasa excentrica: a purtat pantaloni negri de piele si un tricou pe care a scris cu propriul sange numele mirelui. A doua oara i-a jurat iubire eterna lui Billy Bob Thornton, dar nici atunci nu a fost sa fie pentru totdeauna: ca si prima oara, ea a divortat dupa 3 ani.

O familie numeroasa si…cosmopolita


Cand Brad a cunoscut-o pe Angelina, in 2004, pe platourile de filmare de la “Mr & Mrs Smith”, ea era deja mama adoptiva a unui baietel din Cambodgia, Maddox.

In 2005, inainte de pronuntarea divortului de Aniston si inainte ca relatia cu Jolie sa fie confirmata, Pitt a fost fotografiat in Etiopia impreuna cu Angelina si Maddox, unde se aflau pentru a adopta o fetita. Mai tarziu, cand cei doi actori si-au recunoscut relatia, iar Angelina a declarat ca au hotarat impreuna sa o adopte pe Zahara.


Primul lor copil biologic s-a nascut in 2006. Pentru a evita numerosii paparazzi, cuplul a zburat in Namibia. Suma exorbitanta pe care au obtinut-o din vanzarea drepturilor pentru fotografiile facute in premiera cu bebelusul lor au fost donate unei fundatii de ajutorare a copiilor africani.

Al patrulea copil din familia Jolie-Pitt a fost Pax, adoptat din Vietnam cand avea 3 ani. Tabloul familial a fost completat de gemenii Knox Leon si Viviene Marcheline, nascuti in 2008 in Franta. Potrivit unui anunt facut la inceputul lunii februarie de OK! Magazine, se pare ca Angelina este din nou insarcinata si de data asta – surpriza – tot cu gemeni!


“Tati, da-i un inel lui mami!”

Cei 6 copii il roaga pe Brad sa nu mai amane casatoria. Iar actorul pare a fi gata sa faca in sfarsit marele pas. Dupa ce a declarat in septembrie 2006 ca se va casatori cu Angelina numai atunci cand oricine o va putea face, facand referire la controversata chestiune a casatoriilor gay, recent, el a revenit asupra deciziei. “Am facut acea declaratie acum ceva timp, ca nu ne vom casatori pana nu va putea toata lumea. Dar nu stiu daca mai putem astepta, Inseamna atat de mult pentru copiii nostri si ne intreaba mereu despre asta. Inseamna mult si pentru mine sa imi iau un asemenea angajament.”, a spus Brad in ianuarie 2012, conform HollywoodReporter.com

O viata ca-n filme

Oriunde isi fac aparitia, cei doi actori capteaza intreaga atentie. Iar pe covorul rosu fac intotdeauna senzatie cu tinutele lor, fiind considerati printre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood si chiar din lume. Sunt nu doar frumosi, ci si talentati, Brad Pitt primind anul acesta o nominalizare la Oscar la categoria “Cel mai bun actor in rol principal” pentru prestatia sa din pelicula “Moneyball”.


Dar nu numai pe covorul rosu se simt cei doi in largul lor. Actorul de 48 de ani si iubita lui in varsta de 36 nu se pot hotari care e cel mai frumos loc de pe pamant. Cu o casa in Malibu si una in Beverly Hills, familia Jolie-Pitt s-a hotarat sa locuiasca totusi in Long Island, New York. Asta cand nu calatoresc, pentru ca vor ca toti copiii lor adoptati sa-si cunoasca bine originile.

Si ca sa fie clar ce stil de viata duc ei, sa amintim ce cadou i-a facut Angelina lui Brad de Craciun in 2011. O cascada. Asta da dragoste!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu