sâmbătă, 25 februarie 2012

E plina de bani, dar neingrijita! Milionara care s-a facut de ras pe o plaja din Miami

O cheama Marysol Patton, are 44 de ani si este una dintre cele mai apreciate femei din Miami, atat pe plan profesional, cat si social. Are una dintre cele mai tari agentii de Relatii Publice din Miami, care ii aduce venituri considerabile. Cu toate astea, Marysol nu se ingrijeste cat ar trebuie de bine.
E plina de bani, dar neingrijita! Milionara care s-a facut de ras pe o plaja din Miami

Marysol Patton a devenit celebra dupa ce a fost distribuita reality showul "The Real Housewives of Miami", unde apare alaturi de mama sa Elsa, o impatimita a operatiilor estetice. Atunci cand nu este ocupata cu afacerile, lui Marysol ii place sa se relaxeze la plaja, asa cum a facut si zilele trecute.
Paparazzi au fost vigilenti au surprins un detaliu jenant, pe care femeia de afaceri nu ar fi vrut sa il arate: Marysol era plina de pete de autobronzant.

Dar se intampla si la case mai mari. Recent, Keira Knighteley a aparut la premiera celui mai recent film al ei, A Dangerous Method, cu spatele plin de pete de la autobronzant.

Si vedetele noastre apeleaza la autobronzant pe timp de iarna, desi stiu riscurile la care se supun. "Am folosit creme autobronzante, doar ca am mai dat si rateuri si am iesit un pic dalmatian. Asa ca de obicei incerc sa le evit,” spunea mai demult Madalina Draghici .
Si alte vedete s-au facut de ras din cauza bronzului artificial - cine nu foloseste creme autobronzante, merge la solar!
Anda Adam a abuzat si ea de bronzarea artificiala anul trecut!
Donatella Versace conduce detasat topul vedetelor bronzate excesiv. Designer-ul prefera sa-si petreaca chiar si vacantele de iarna in destinatiile exotice, pentru ca nu vrea sa piarda sansa de a se bronza. Cand nu are timp sa leneveasca la plaja, Donatella apeleaza cu incredere la solar. Rezultatul? Un aspect fals, o piele imbatranita si niste riduri carora nici macar botoxul nu le mai face fata.

Donatella nu este singura persoana din lumea modei care exagereaza cu bronzul. La categoria barbatilor, Valentino se claseaza pe primul loc. Designer-ul este bronzat in orice zi, la orice ora, in orice anotimp. Efectul de bronz fals e cu atat mai puternic atunci cand se pozeaza cu vedetele blonde de la Hollywood, care se mandresc cu tenuri de portelan.

Katie Price e un mare fan al falsului. Bronzarea artificiala e doar un mic detaliu, pentru ca look-ul ei este completat de gene false, unghii false, extensii, implanturi cu silicon, iar lista poate continua.

Kim Kardashian nu se poate lauda cu un ten de printesa, dar asta nu inseamna ca nu apeleaza si la alte trucuri pentru a parea mai bronzata. Vedeta nu se multumeste cu nuanta maslinie a tenului ei, asa ca obisnuieste sa mearga frecvent la solar. In plus, foloseste foarte mult machiaj – de la fonduri de ten in nunte inchise, pana la farduri si blush-uri bronzante. Daca se opreste aici, mai are timp sa scape. Daca nu, probabil ca va ajunge sa arate ca Donatella Versace in cativa ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu