joi, 16 februarie 2012

Fosta alcoolica, Fergie convinge lumea sa cumpere vodka. Inca o vedeta care nu consuma produsul caruia ii face reclama?

Nu a facut un secret din faptul ca a avut mari probleme cu alcoolul in urma cu mai multi ani, iar acum spune ca nu mai bea aproape deloc. Decat vin de la crama tatalui ei. Cu toate astea, Fergie a fost aleasa imaginea Voli Vokda! Inca un exemplu de vedeta care nu foloseste produsul la care face reclama?
Fosta alcoolica, Fergie convinge lumea sa cumpere vodka. Inca o vedeta care nu consuma produsul caruia ii face reclama?

"Mai beau din cand in cand vin, in conditiile in care tatal meu are o crama, iar vinul lui este absolut delicios", spune Fergie, care recunoaste ca greseste atunci cand mai "gusta" din bauturi alcoolice. "Pentru majoritatata dependentilor de alcool, este complet gresit sa pui gura pe orice fel de bautura alcoolica. Nu este recomandat asa ceva. Ma consider binecuvantata ca inca mai sunt in viata", a spus Fergie mai demult.

Surpinzator, daca stam sa ne gandim la trecutul ei, Fergie a acceptat sa fie imaginea unui brand de vodka.
Cantareata nu a avut probleme numai cu alcoolul, ci si cu drogurile. In adolescenta, Fergie a trecut de la eleva de nota 10 la dependenta de metamfetamine. “A fost cel mai dificil iubit de care a trebuit sa ma despart”, a spus ea intr-un interviu despre drog. Cantareata a reusit sa-si depaseasca dependenta datorita terapiei prin hipnoza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu