sâmbătă, 18 februarie 2012

La 3 ani dupa ce a batut-o, Rihanna si Chris Brown au petrecut impreuna, in avans, de ziua cantaretei

marime text: Rihanna implineste 24 de ani pe data de 20 februarie, motiv pentru care, zilele trecute, diva s-a hotarat sa organizeze o petrecere privata intr-o vila inchiriata din Los Angeles. Au fost peste 100 de prieteni, printre care Katy Perry, Bruno Mars si Chris Brown!
La 3 ani dupa ce a batut-o, Rihanna si Chris Brown au petrecut impreuna, in avans, de ziua cantaretei
Conform spuselor martorilor prezenti la petrecere, Chris si Rihanna au fost foarte prietenosi şi s-au conversat ore in sir, parand ca au lasat de tot in urma conflictul care a avut loc intre ei acum trei ani. Nu au fost facute publice fotografii de la petrecerea respectiva.

Ceea ce initial parea un zvon legat de fostul cuplu Rihanna si Chris Brown a devenit realitate, iar reactiile nu sunt dintre cele mai favorabile pentru cantareata din Statele Unite, mai ales.

Potrivit MediaTakeOut.com, cei doi au inregistrat o melodie impreuna, intitulata "Birthday Cake" (Tort aniversar). In respectivul cantec, Chris Brown isi cere scuze, intr-un mod subtil, pentru ca a batut-o Rihanna si vorbeste despre cat de mult o iubeste.

Mentorul cantaretei, Jay Z s-a infuriat cand a aflat despre respectiva melodie si impreuna cu RocNation, casa de discuri pe care rapperul a fondat-o si care are un contract incheiat cu Rihanna, incearca sa stearga orice urma a controversatului proiect.

Rihanna si Chris Brown sunt din nou un cuplu, dupa ce au venit si au plecat impreuna, de la o petrecere care a avut loc dupa premiile Grammy.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu