miercuri, 15 februarie 2012

Rochii de Oscar: Angelina Jolie, o aparitie de care nu vrea sa-si aminteasca

Daca acum este zana cea buna si uimeste la aparitiile publice cu un look natural si angelic, in trecut, Angelina Jolie era mai degraba Morticia. Imbracata complet in negru, cu un machiaj cat-eye si un par lung si brunet, Angelina a socat la editia din anul 2000 a premiilor Oscar.
Rochii de Oscar: Angelina Jolie, o aparitie de care nu vrea sa-si aminteasca

Angelina Jolie a avut o aparitie cel putin bizara. La bratul fratelui sau cu care era excesiv de afectuoasa, actrita nu miza prea mult pe frumusetea naturala, ci prefera sa fie o fata rea.
Rochia neagra si look-ul de Morticia nu i-a purtat insa ghinion - Angelina a castigat premiul Oscar pentru cea mai buna actrita intr-un rol secundar pentru drama Girl, Interrupted.
Totusi, discursul ei de multumire a lasat de dorit si a fost la fel de ciudat ca si alegerea ei vestimentara: "Sunt atat de indragostita de fratele meu acum. Mi-a zis ca ma iubeste si stiu cat de fericit este pentru mine".
Angelina trecea atunci prin perioada ei ceva mai neagra, cand aprecia bijuteriile imbogatite cu sange. Din fericire, acum, la bratul lui Brad Pitt, Angelina straluceste in rochii diafane, colorate chiar, accesorizate cu diamante.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu