joi, 23 februarie 2012

Ce mai are de spus Justin Bieber?

Ce mai are de spus Justin Bieber?In octombrie 2010, Justin Bieber a lansat cartea “First Step 2 Forever: My Story”, care a fost un succes rasunator in randul adolescentilor si s-a vandut in peste un million de copii in toata lumea. Cariera canadianului este in ascensiune si se pare ca artistul mai are inca multe de spus in industria muzicii pop.

Cea de-a doua carte se va numi“Justin Bieber: Just getting started” si va cuprinde povestiri despre turneele muzicale, poze din culisele concertelor sale si intamplari din viaza de zi cu zi. Lansarea va avea loc in toamna acestui an, iar Susan Katz, presedinta editurii HarperCollins, este foarte increzatoare in acest proiect.
Justin Bieber este un success al showbizz-ului si are milioane de fani si admiratori pe Twitter si pe Facebook. El, practic, domina lumea muzicii pop, iar noi suntem extrem de entuziasmati sa scriem urmatorul capitol din cariera sa”, a spus Susan Katz pentru US Weekly.
Si Justin este incantat de idee si abia asteapta ca fanii lui sa-i afle povestile si peripetiile. Adolescentul considera ca aceasta carte este o oportunitate pentru ca admiratorii lui sa ii cunoasca viata si sa afle ce munca se ascunde in spatele unui hit.
Posibilitatea de a impartasi cu fanii mei intamplarile din viata reprezinta un beneficiu imens. Abia astept sa le arat totul despre viata mea din timpul turneelor si cum se lucreaza in studio-ul de muzica”, a marturisitJustin Bieber.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu