marți, 14 februarie 2012

De ce s-a ascuns Megan Fox in Coreea de Sud pentru o filmare

Apar pe copertele celor mai mari publicatii din lume si sunt nominalizate la premiile Oscar, dar vedetele americane de top trebuie sa-si plateasca si chiria. Si pentru asta accepta sa apara in reclame usor penibile din tari straine, care spera sa nu fie difuzate niciodata in State.
De ce s-a ascuns Megan Fox in Coreea de Sud pentru o filmare

Nicolas Cage a facut reclama pentru un joc japonez, Jennifer Aniston pentru bere in Germania, Leonardo DiCaprio pentru o companie telefonica italiana, iar Snoop Dog pentru una germana (poti vedea delicioasele reclame pe site-ul Esquire).
Dar nimic nu se compara cu Sean Connery care face reclama la un iaurt bio, cu Brad Pitt care incearca sa vand o marca de jeansi japonezi strigand “Look at famous ass in jeans” sau cu Sylvester Stallone care vinde… crenvursti .
Megan Fox este ultima celebritate americana ce a acceptat sa faca reclama pentru o marca straina, respective din Coreea de Sud. Din fericire pentru ea, insa, reclamele in care apare nu sunt deloc umilitoare, dimpotriva.
Starul din “Transformers” a pozat pentru MetroCity, un brand de genti de lux, necunoscut peste ocean, dar cu un buget suficient de mare incat sa-si permita un model de talia lui Megan.

Actrita este fotografiata pe un sezlong, purtand o rochita scurta neagra, din dantela, pe marginea unei piscine si sprijinind o motocicleta rosie, foarte hot.


Copiii lui Megan nu se vor putea tavali niciodata pe jos de ras uitandu-se la reclama cu mama lor, lucru care nu se poate spune despre cei ai lui Brad Pitt. 1-0 pentru agentul ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu