sâmbătă, 11 februarie 2012

Totul despre…casnicie. Sarah Jessica Parker l-a gasit pe Mr. Big si in viata reala

Daca in serialul care a facut-o celebra, S.J. Parker joaca rolul unei femei care nu reuseste sa isi gaseasca fericirea, iata ca in afara platourilor de filmare traieste o viata ca in povesti. De 20 de ani impreuna si de 14 casatoriti, Sarah Jessica Parker si Matthew Broderick sfideaza legile Hollywoodul-ui si formeaza un cuplu indestructibil.
Totul despre hellip;casnicie. Sarah Jessica Parker l-a gasit pe Mr. Big si in viata reala

De la Mr. Big la Mr. Right

Sarmantul Robert Downey Jr. parea sa fie sufletul ei pereche: actorul i-a fost iubit timp de 7 ani, incepand din 1984. Din pacate, dependenta lui de droguri a creat multe probleme in relatie si a dus la despatirea lor. Singuratatea Sarahei nu a durat mult. In noiembrie 1992, fratele ei a invitat-o la film impreuna cu niste prieteni, printre care era si Matthew, un actor cunoscut pentru rolurile sale din comedii, dar care isi gasise gloria la Hollywood cu drama “Glory”, in care apare alaturi de Denzel Washington si Morgan Freeman. Trei luni mai tarziu, Broderick si-a facut in sfarsit curaj si i-a dat un telefon pentru a o invita in oras. De atunci, ei au fost practic nedespartiti.

Casatorie ca la Hollywood… adica secreta

Pentru a evita fotografii nepoftiti, cuplul si-a organizat nunta in secret in 1997. Cei 140 de invitati la ceremonie credeau ca vin la o simpla petrecere. Dar, la fel ca si invitatia misterioasa, nunta a fost foarte...originala. Juramintele au fost facute intr-o fosta sinagoga din New York, in fata surorii lui Matthew, de profesie reverend, mireasa s-a imbracat in negru, pentru ca asa credea ea ca arata mai bine, iar la petrecere mancarea s-a servit sub forma de bufet suedez. La sfarsit, fiecare invitat a primit la pachet o felie de tort cu un bilet scris de Sarah: “Pune asta sub perna si viseaza la adevarata ta dragoste”.

Presupunem ca era vorba de bilet, nu de felia de tort. Mirii si-au petrecut luna de miere in Irlanda.

Trei copii...2 mame

Sarah si Matthew au trei copii impreuna: un baiat, James Wilkie Broderick, pe care l-a nascut chiar actrita in 2002 si doua fetite gemene, Tabitha si Marion, nascute de o mama surogat, in 2009.



Zvonuri despre probleme in paradis

In 2009, tabloidele titrau ca S.J. Parker s-a saturat de minciunile si infidelitatile sotului ei si ca, in ciuda celor 17 ani petrecuti impreuna, este hotarata sa se desparta de el. Gurile rele spuneau ca, pentru a evita o despartire mediatizata, ei traiesc practic vieti separate, fiind un cuplu numai in acte.

Niciodata insa aceste informaii nu au fost confirmate si nici nu s-a adeverit faptul ca ea planuia sa intenteze divort sau ca el urma sa se mute. Cei doi sunt vazuti adesea impreuna, fie la casa lor din New York sau la cea din Irlanda, fie la evenimente mondene, unde intotdeauna stralucesc pe covorul rosu. Iar Sarah, se stie, a devenit o adevarata Carrie Bradshaw si in viata de zi cu zi, afisand de fiecare data un stil inconfundabil, de fashion-icon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu