sâmbătă, 18 februarie 2012

Cinci cupluri de invidiat de la Hollywood

Desi Hollywood-ul este un loc in care interesele sunt la putere, mai sunt cazuri in care iubirea trainica si-a facut loc printre celebritatile de peste ocean.
Cinci cupluri de invidiat de la Hollywood  - GALERIE FOTO
Au succes, sunt frumosi, faimosi si independenti. Sunt cupluri care au reusit sa reziste tentatiilor si care-si afiseaza relatiile neclintite de nimeni si de nimic.

Paparazzi care le urmaresc fiecare miscare n-au reusit sa-i prinda pe niciunul dintre ei calcand stramb.

Brad Pitt si Angelina Jolie sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din cetatea filmului si au impreuna sase copii: trei adoptati si trei biologici. Brad si Angelina s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei “Mr. and Mrs. Smith”, in anul 2005. Intre timp, cei doi actori au devenit unul dintre cele mai mediatizate cupluri de la Hollywood.
Selena Gomez si Justin Bieber sunt impreuna din anul 2010, iar paparazzi sunt mereu pe urmele lor. Amandoi au milioane de fani in intreaga lume, iar aparitiile nu le trec neobservate.

Robert Pattinson si Kristen Stewart sunt cei mai iubiti actori din industrie datorita succesului filmelor cu vampiri din seria “Twilight”. Totul a inceput in anul 2008, cand actorii au castigat faima mondiala gratie primului film “Twilight”. Vestea ca Robert si Kristen sunt un cuplu si in realitate a creat isterie in randul admiratorilor lor si a fost sonsiderata o miscare de marketing. Ulterior, cei doi au confirmat stirea si, in prezent, au planuri sa se mute impreuna in Londra.
Ryan Gosling si Eva Mendes au inceput sa iasa impreuna in septembrie 2011 si de atunci sunt de nedespartit. Vedetele sunt o aparitie frumoasa si eleganta, iar presa preconizeaza ca va fi o relatie de durata.

Fergie si Josh Duhammel s-au casatorit in 2009, dupa cinci ani de logodna. In ciuda acuzatiilor de infidelitate pe care presa le-a facut asupra lui Josh, cei doi si-au pastrat increderea unul in celalalt si se pare ca zvonul i-a unit in loc sa-i desparta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu