miercuri, 29 februarie 2012

Victoria Beckham: “Nu sunt o femeie cu toane. Lucrez mult si sunt mamica full-time”

Victoria Beckham nu este genul de vedeta care sa zambeasca in fotografii, insa ultimele ei aparitii surprinse de paparazzi i-au cam pus pe ganduri pe jurnalisti si fani. Ce s-a intamplat cu look-ul ingrijit de altadata al lui Posh Spice? Cum de nu reuseste sa-si tina ochii deschisi si de ce are cearcane atat de mari si vizibile?

Cei mai carcotasi dintre jurnalisti nu au ezitat sa o critice pe Victoria, celebra sotie a fotbalistului David Beckham, in urma aparitiilor la Saptamana Modei din New York. Incercanata si obosita, Posh Spice a socat si de aceasta data, insa nu cu un look impecabil, ci cu o infatisare lipsita de stralucire.
Intr-unul dintre cele mai recente interviuri ale sale insa, vedeta a profitat de ocazie si si-a justificat look-ul usor neingrijit din seara lansarii celei mai recente colectii care ii poarta numele.
Nu sunt o femeie cu toane, ci pur si simplu sunt epuizata. Oamenii sunt liberi sa spuna si sa creada ce vor despre mine, dar eu pot sa va asigur ca nu sunt nefericita. Am doar foarte multe lucruri pe cap“, a spus mamica in varsta de 37 de ani.

Ea a adaugat ca nu face anumite afirmatii doar de dragul pastrarii aparentelor. Este obosita, a recunoscut-o, dar a spus si ca este extrem de fericita si multumita de viata ei.
Sunt la fel ca oricare alta mama care imbina munca si viata de familie. Am patru copii, nu e usor sa le fac pe amandoua deodata. Si eu stau treaza cu bebelusul, la fel ca oricare alta mamica. Nu ma plang. Dimpotriva, nici nu as vrea ca lucrurile sa stea altfel in ceea ce ma priveste. Nu am in spate o echipa care se ocupa de treburile mele si nici nu-mi doresc acest lucru“, a declarat Victoria.
Stresul lansarii colectiei ei la Saptamana Modei din New York si faptul ca micuta Harper nu prea doarme au obosit-o pe vedeta, de unde si aspectul ei usor neingrijit din cadrul aparitiilor recente.

Cu toate ca traieste in Los Angeles, iar biroul il are in Londra, doamna Beckham petrece mult timp in conferinte telefonice cu echipa ei pentru a pune la punct toate detaliile legate de colectii.
Vedeta a adaugat de curand ca desi o sprijina in tot ceea ce face, pana de curand David Beckham nici macar nu a constientizat ca designul este o adevarata meserie. Acum, amandoi asteapta cu nerabdare lansarea musicalului “Viva Forever”, in care Posh Spice se va reuni cu celelalte membre ale trupei Spice Girls.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu