sâmbătă, 18 februarie 2012

Sunt comparate la fiecare aparitie publica. Angelina si Jennifer Aniston, in duelul de pe covorul rosu

Evita sa mearga la aceleasi evenimente, pentru a nu crea valva in jurul lor, dar chiar si de la mii de kilometri distanta Jennifer Aniston si Angelina Jolie nu pot scapa de inevitabilele comparatii pe care le fac ziaristii.
Sunt comparate la fiecare aparitie publica. Angelina si Jennifer Aniston, in duelul de pe covorul rosu

Prezenta la premierea noului ei film Wanderlust, in Los Angeles, Jennifer Aniston a imbracat o superba rochie Tom Ford. Replica Angelinei pe covorul rosu vine tocmai din Paris: actrita a fost insotita de Brad Pitt la premiera "In the Land of Blood and Honey". Angelina a purtat o rochie alba eleganta Ralph & Russ.



Jennifer Aniston a acordat un interviu revistei InStyle in care a dezvaluit ca s-a saturat de Angelina Jolie si de intrebarile celor din jur despre eternul triunghi ea-Angelina-Brad. "E constant. E o stire care inca tine primele pagini ale revistelor si de care nu pot scapa. Dar pana la urma, este o chestie facuta pentru bani, o poveste care vinde si care nu are nimic de-a face cu realitatea".

La 6 ani dupa ce a fost parasita de Brad Pitt pentru Angelina Jolie - una din cele mai sexy femei din lume din acel moment, Jennifer si-a luat revansa. Are 43 de ani si cel mai dorit trup de la Hollywood. Iar relatia cu Justin merge ca pe roade. Ce doi isi impart viata intre New York si Los Angeles si tocmai si-au cumparat o vila de 21 de milioane in Bel Air.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu