sâmbătă, 18 februarie 2012

Pentru ea timpul a stat in loc. Tiffani Thiessen arata la fel de bine ca pe vremea cand juca in "Salvati de clopotel"

Are 38 de ani si o fetita de un an jumate, dar este la fel de fresh ca in adolescenta. Tifanni Thiessen a devenit celebra in urma rolului Kelly Kapowski din serialul "Salvati de clopotel", care facea furori printre adolescenti in anii '90.
Pentru ea timpul a stat in loc. Tiffani Thiessen arata la fel de bine ca pe vremea cand juca in  Salvati de clopotel

A intrat intr-un con de umbra dupa nasterea fetitei sale, insa Tiffani Amber Thiessen a revenit din nou in lumea mondena. Chiar daca deocamdata nu a captat atentia regizorilor si producatorilor de la Hollywood, Tiffany vrea sa arate ca este mai pregatita ca niciodata sa isi reia cariera de actrita. Tiffani a reusit sa dea jos kilogramele puse in timpul sarcinii si arata spectaculos. Acum nu mai asteapta decat ofertele pentru filme de succes :)

Dupa rolul din "Salvati de clopotel", Tifanny a mai fost in centrul atentiei si cu prezenta sa in "Beverly Hills 90210". Tiffani Thiessen si-a castigat milioane de fani cu rolul celebrei bad girl Valerie Malone. A aparut in serial in 2004 si pe atunci avea o relatie in viata personala cu Brian Austin Green. In ultimii ani actrita a aprut in seriale ca White Collar (2009) si What About Brian ( 2007) si in filme pentru TV. Este casatorita din 2005 cu actorul Brady Smith cu care are si un copil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu