marți, 14 februarie 2012

Rihanna versus Katy Perry – Cine a arata mai bine la Premiile Grammy 2012?

Katy Perry si Rihanna sunt doua vedete „pe val” in momentul de fata, ale caror aparitii publice nu trec neobservate, cu atat mai mult cand este vorba despre covorul rosu. Cele doua au avut aparitii memorabile la „Premiile Grammy 2012”.
Rihanna versus Katy Perry – Cine a arata mai bine la  Premiile Grammy 2012? - FOTO
Katy Perry, de dupa divortul de Russell Brand, incearca sa faca totul pentru a se reinventa. Pentru covorul rosu cantareata si-a asortat tinuta la parul vopsit albastru. Rochia ei, in culoarea oceanului, a tinut blitzurile paparazzilor ocupate in permanenta. Katy Perry a optat pentru o tinuta marca Elie Saab si a avut parul dat pe spate. Artista a castigat premiul "Best Rap Performance".

Katy a facut show pe scena Grammy Awards 2012, intr-un costum mulat, in nuante metalice. Dupa performanta scenica artista a ales sa poarte o alta tinuta decat cea initiala de pe covorul rosu si anume o rechie, aurie, lunga pana in pamant.

Rihanna a fost sexy, seducatoare, atractiva si a atras toate privirile intr-o rochie marca Armani. Cantareata a facut senzatie cu tinuta ei, care i-a lasat spatele la vedere si i-a scos in evidenta parul blond. Ri-ri a asortat tinuta cu pantofi Loubotin, un plic Jimmy Choo si bijuterii de aur Neil Lane. Rochia artistei a fost lunga, insa a avut o crapatura generoasa si a fost decupata pe spate. Vedeta a fost nominalizata la categoriile “Albumul anului”, “Cel mai bun album pop”, “Cea mai buna melodie pop” si a cantat alaturi de Coldplay.

Rihanna a cantata o varianta foarte apreciata de public a piesei "We found love" impreuna cu trupa Coldplay. Tinuta ei scenica a fost una foarte sexy – Pantaloni scurti negrii si o bluza foarte scurta si transparenta, tot neagra.

Rihanna si Katy Perry au facut poze impreuna, admirandu-si reciproc tinutele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu