sâmbătă, 11 februarie 2012

Courtney Love - de la diva rock la cea mai jalnica prezenta din showbiz. Cum reuseste sa se faca de ras constant FOTO

Courtney Love - de la diva rock la cea mai jalnica prezenta din showbiz. Cum reuseste sa se faca de ras constant FOTO
Love a devenit celebra in urma mariajului sau cu solistul trupei Nirvana, Kurt Cobain, dar si ca solista a trupei de rock alternativ Hole.
Rolling Stone a numit-o pe Courtney Love "cea mai controversata femeie din istoria muzicii rock".

Foto: Kurt Cobain si Courtney Love
Chiar daca a fost considerata o femeie frumoasa, ravnita de foarte multi barbati, Courtney Love a ajuns intr-o stare deplorabila. Probabil si bautura si consumul de droguri isi spun cuvantul asupra fizicului artistei. Courtney este parca predispusa la scandal.

In 2003 a fost arestata pentru ca a intrat prin efractie in casa iubitului ei din acea vreme. Acesta nu a depus plangere, dar politia a retinut-o pentru consum de droguri.
In 2005, un tribunal din SUA a trimis-o pe Courtney la o clinica de dexintoxicare timp de 28 de zile. I-au dat drumul mai devreme, cu conditia sa nu mai consume droguri si alcool. Evident, nu s-a putut abtine...si a fost trimisa iar, dar de data asta pentru 6 luni.

Problemele lui Courtney cu drogurile au inceput la o varsta frageda. Se zvoneste ca tatal ei i-ar fi dat LSD la numai 4 ani. Se pare ca artista a consumat heroina si in timp ce era insarcinata cu fiica sa.
De curand, prezenta la premiera filmului Hugo, celebra artista a scarbit inca o data audieta din cauza unei tinute absolut nepotrivite in orice situatie, cu atat mai mult la lansarea unui film. Foto jos.
Foto: SPLASH
Fosta diva rock parca are o placere in a se face de ras: adesea se fotografiza in ipostaze penibile si se posteaza pe Twitter.
Foto: Courtney Love, Twitter

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu