luni, 2 aprilie 2012

Ea este femeia care i-a luat locul lui J Lo. Este cu un cap mai inalta ca Marc Anthony si cu 18 ani mai tanara ca diva latino

Marc Anthony nu mai iese la niciun eveniment monden fara noua sa iubita, Shannon de Lima. Cei doi s-au afisat impreuna la Premiile Muzicii Country, insa nu au iesit prea bine in poze: ea este cu un cap mai inalta ca el.
Ea este femeia care i-a luat locul lui J Lo. Este cu un cap mai inalta ca Marc Anthony si cu 18 ani mai tanara ca diva latino

Lui Marc Anthony ii plac castigatoarele concursurilor de frumusete. Dupa ce a fost casatorit cu Dayanara Torres, o fosta Miss Universe, cantaretul are o noua iubita cu un trofeu in palmares.
Shannon de Lima are 24 de ani si se poate lauda cu un titlu de Miss Earth Venezuela, pe care l-a castigat in 2005. Desi are numai 24 de ani, Shannon are un baietel de 4 ani dintr-o relatie antrerioara. Tanara a ales pentru Academy of Country Music Awards o superba rochie galbena, care a mai distras atentia de la diferenta de inaltime dintre ea si Marc Anthony.

Se pare ca lucrurile sunt destul de serioase intre cei doi: Marc Anthony si-a postat poze cu noua iubita pe profilul de Twitter in ipostaze tandre. “Pentru Shannon, statuia mea a libertatii. Te sarut, iubito!”, a scris cantaretul.
Spune si tu: iti place cum le sta impreuna?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu