joi, 30 august 2012

Gina Maican, despre pozele neretusate din Playboy: Pusesem cateva kg, dar sunt mandra de pictorial! Ma revolta isteria de a fi cat mai slaba!

Gina Maican a realizat anul trecut un pictorial pentru revista Playboy, pozand in ipostaza de Alba ca Zapada. Cateva fotografii neretusate de la sedinta foto au aparut pe internet, starnind comentarii negative: "are celulita si este grasa", a scris un tabloid despre corpul Ginei. Vedeta Playboy nu pare insa afectata: "Nu sunt fan Victoria Beckham si nu inteleg isteria asta de a fi slaba!"
Gina Maican, despre pozele neretusate din Playboy: Pusesem cateva kg, dar sunt mandra de pictorial! Ma revolta isteria de a fi cat mai slaba!
 

"Fotografiile aparute au fost facute in decembrie anul trecut, in timpul in care eram implicata in filmarile unei telenovele in care jucam. Eu nu sunt fan Victoria Beckam. Pusesem cateva kilograme, dar i se poate intampla oricui. Asta nu i-a impiedicat pe cei de la Playboy sa imi propuna un pictorial", a spus Gina Maican.
Gina spune ca nu este deloc complexata de trupul sau si este multumita de felul in care arata. "Am acceptat oferta Playboy tocmai pentru ca apreciez maiestria fotografilor revistei, atat in timpul shooting-ului cat si dupa acesta. Sa fim seriosi, numai un neprofesionist blameaza Photoshopul. E ca si cum ai obliga un pictor sa nu amestece culorile", mai spune Gina Maican.

"Sunt mandra de pictorial. Cu sau fara prelucrare, Alba ca Zapada din Playboy e mai aproape de felul in care si-o imaginau fratii Grimm, sunt sigura. Ma revolta isteria de a fi cat mai slaba si sper ca barbatii sa nu mai creada in povesti, dupa ce implinesc 18 ani", a incheiat Gina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu