miercuri, 8 august 2012

Miley Cyrus dezminte zvonurile despartirii de logodnicul ei. Vezi cat e de stralucitoare intr-un pictorial senzational


Relatia lui Miley Cyrus cu logodnicul ei, Liam Hemsworth a fost un subiect controversat in ultima vreme. In ciuda zvonurilor despartirii celor doi, Miley declara ca relatia lor este una foarte stransa. Si spusele artistei sunt sustinute de pictorialul superb pe care vedeta l-a realizat pentru revista Marie Claire.
In ciuda faptului ca este tanara, Miley este o fire puternica si trece cu bine peste toate incercarile vietii.
“Viata este mult prea scurta sa nu o petreci alaturi de persoana iubita. Nu ma intereseaza nunta, pentru ca o semnatura pusa pe o coala de hartie nu inseamna nimic in comparatie cu legatura sufleteasca dintre noi si promisiunile pe care ni le-am facut unul altuia”, a declarant cantareata intr-un interviu acordat pentru editia de septembrie a revistei Marie Claire.
Pozele arata o Miley frumoasa si sigura pe ea, cu un aspect matur si extrem de sexy. Pictorialul a fost facut inainte de schimbarea de look, bobul scurt, blond platinat cu care se mandreste acum, iar cantareata apare cu o varietate de coafuri. Miley apare intr-o varietate de tinute, printre care si o rochie de dantela superba, semnata Tom Ford.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu