vineri, 31 august 2012

Arata asa, dar sufera de stres si anxietate. Ce vedeta a apelat la ajutorul profesionistilor ca sa faca fata problemelor psihice

Are un sot care o iubeste si care arata senzational, ea are una dintre cele mai invidiate si apreciate siluete din showbiz, fanii inca ii apreciaza muzica, insa se pare ca aceste argumente nu sunt suficiente pentru linistea sufleteasca a uneia dintre vedetele momentului.
Arata asa, dar sufera de stres si anxietate. Ce vedeta a apelat la ajutorul profesionistilor ca sa faca fata problemelor psihice
 

LeAnn Rimes trece printr-o perioada dificila si a apelat la ajutorul unor specialisti ca sa depaseasca momentul. Cantareata s-a internat intr-o clinica pentru a-si trata problemele legate de stres si anxietate. Nimeni nu ar fi crezut ca vedeta are astfel de probleme, mai ales ca paparazzii o surprindeau mai mereu in ipostaze fericite: la plaja in destinatii exotice, alaturi de sotul sau.

In ciuda faptului ca este internata iun clinica, medicii i-au permis vedetei sa isi sustina in continuare concertele programate in weekendurile lunii septembrie.
"Vreau sa profit de aceasta perioada sa ma analizez emotionalsi sa revin peste 30 de zile in cea mai buna stare psihica pentru o femeie de 30 de ani. Cand voi iesi din clinica, voi regasi lucrurile exact asa cum le-am lasat, dar stii ce? Sper sa nu ma mai afecteze atat de mult! Am ce trebuie ca sa trec peste aceste probleme", a spus LeAnn in revista People.

"Sotia mea este cea mai remarcabila si mai curajoasa femeie pe care o cunosc. Sunt mandru de ea si o sustin", a spus si Eddie Cibrian.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu