luni, 20 august 2012

Toate femeile ar vrea sa arate ca ea, dar americanii o considera grasa. Cine este vedeta care da peste cap standardele de frumusete

E tanara, talentata si in decursul catorva ani s-a transformat dintr-o actrita necunoscuta intr-o vedeta de talie internationala. Cand a primit rolul principal in seria "Jocurile Foamei", actrita a fost intens criticata pentru silueta ei si chiar si la cateva luni dupa marea lansare, americanii indraznesc sa o faca grasa.
Toate femeile ar vrea sa arate ca ea, dar americanii o considera grasa. Cine este vedeta care da peste cap standardele de frumusete

Jennifer Lawrenece este una dintre cele mai apreciate actrite ale generatiei ei, iar tinere de aceeasi varsta o admira pentru curajul de a nu se incadra in standardele de frumusete intens promovate: 90-60-90.
Chiar si asa, actrita este aspru critica de americani, care considera ca este grasa si ca ar trebui sa fie atenta la silueta daca vrea sa aiba o cariera de succes la Hollywood.
"Mi se pare teribil de amuzant. Pe de o parte, oamenii nu stiu cum sa le atace mai repede pe vedetele care par anorexice. Pe de alta parte, sustin ca eu sunt grasa si ca ar trebui sa fiu mai atenta cu greutatea mea, normala de altfel", a spus Jennifer.

Actrita a adaugat ca ea nu are de gand sa se infometeze doar pentru a se incadra in cerintele exagerate ale Hollywood-ului. In schimb vedeta a adoptat un stil de viata sanatos in care sportul joaca un rol esential.

Jennifer sustine ca vrea sa fie un exemplu pentru fetele si femeile din lumea intreaga a caror perceptie despre frumusete a fost alterata de pozele cu fotomodelele anorexice.
Am cautat imagini cu vedeta atat de pe strada, unde a fost surprinsa de paparazzi, cat si de pe covorul rosu, pentru a le compara cu pictorialele din reviste si a trage o concluzie legata de greutatea ei.
Din punctul nostru de vedere, Jennifer are un corp perfect si reuseste sa fie exemplul pozitiv de care a pomenit. Tu ce crezi? Esti de acord cu modul exagerat in care am ajuns sa percepem frumusetea?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu