vineri, 31 august 2012

Au crezut ca se uita la cea mai sexy blonda din lume. Ce surpriza neplacuta au avut milioane de barbati din lume cand au marit imaginea

Blonda, tanara, supla si atragatoare, femeia priveste seducator aparatul de fotografiat si pozeaza cu profesionalism. La prima vedere, frumoasa din imagini nu pare cu mult diferita de oricare alt model de talie internationala. Adevarul despre ea te-ar putea soca.
Au crezut ca se uita la cea mai sexy blonda din lume. Ce surpriza neplacuta au avut milioane de barbati din lume cand au marit imaginea
 

Dupa ce au vazut poze cu ea, domnii din intreaga lume au dorit sa afle mai multe despre frumusetea care le-a sucit mintile. Mare le-a fost insa mirarea cand au descoperit ca pe domnisoara blonda o cheama... Andrej.
Andrej Pejic s-a nascut in anul 1991, in Tuzla, Bosnia Hertegovina si a devenit unul dintre cele mai apreciate modele andorgine din intreaga lume.
La varsta de doar 17 ani, Andrej a fost descoperit de o agentie de modele in timp ce astepta la coada la McDonald’s si de atunci cariera lui se afla intr-un continuu punct de ascensiune.

In anul 2011, Pejic a prezentat noile colectii Jean Paul Gautier . El a pasit pe podium imbracat atat in haine pentru femei, cat si in haine pentru barbati si, surprinzator sau nu, in acelasi an a ocupat locul 98 in topul celor mai sexy FEMEI din lumea realizat de celebra revista FHM.

"Am zile in care vreau sa arat ca un barbat si zile in care vreau sa arat ca o femeie. In definitiv, oricare ar fi alegerea mea, raman eu insumi si asta e tot ce conteaza", a spus Andrej intr-un interviu.

Tu ti-ai dat seama din imagini ca este barbat? Ce parere ai despre modelul androgin cunoscut in intreaga lume?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu