luni, 20 august 2012

Este un adevarat erou! Printul William i-a salvat viata unei adolescente de 16 ani

Printul William isi ia in serios atributele de erou si, cu toate ca nu a aparut pe un cal alb la locul tragediei, el a reusit in mod sigur sa salveze ziua, la fel cum faceau personajele noastre masculine preferate din basme.
Este un adevarat erou! Printul William i-a salvat viata unei adolescente de 16 ani

Ducele de Cambridge, care este pilot la Fortele Aeriene Regale, s-a implicat in misiunea de salvare a unei adolescente care se afla la un pas de moarte.
Impreuna cu echipa sa, Printul William a raspuns la apelul disperat al unei fete de 13 ani care a povestit cum ea si sora ei de 16 ani au fost prinse intr-un curent puternic de apa. Sora mai mare s-a straduit sa o duca pe mezina in siguranta la mal si era pe cale sa se inece in momentul in care a aparut elicopterul Ducelui de Cambridge.
Misiunea de salvare a durat 38 de secunde, timp in care William pilota aparatul de zbor, iar ceilalti membri ai echipei o scoteau pe adolescenta din apa, potrivit BBC.
"Cand am ajuns acolo, fata cea mare era evident epuizata in urma efortului depus si cred ca s-ar fi inecat daca am fi intarziat. Niciodata nu stim la ce sa ne asteptam in momentul in care suntem solicitati: uneori putem sa avem de-a face doar cu o entorsa, iar alteori intalnim cazuri cu adevarat urgente si periculoase, asa cum am facut-o acum”, a declarat Harry Harrison, comandant al Fortelor Aeriene Regale.
Acum ambele fete salvate sunt in siguranta si au ramas cu o poveste extraordinara pe care o vor putea spune nepotilor: nu in fiecare zi se intampla ca Printul William sa iti salveze viata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu