vineri, 31 august 2012

Sansa neasteptata primita de Kristen Stewart. Nu o sa-ti vina sa crezi ce a facut Robert pentru ea

Daca in urma cu doar cateva zile jurnalistii scriau ca celebrul cuplu a vorbit la telefon timp de o ora, acum ziarele din strainatate vuiesc: Robert Pattinson a acceptat sa faca un lucru incredibil pentru Kristen Stewart.
Sansa neasteptata primita de Kristen Stewart. Nu o sa-ti vina sa crezi ce a facut Robert pentru ea

Dupa indelungi rugaminti, RPatz a acceptat sa se vada fata in fata cu fosta lui iubita in ferma prietenei lui bune, Reese Wihterspoon.
Potrivit CDL, Robert a ales casa in care s-a refugiat dupa aflarea vestii ca a fost inselat drept punct de intalnire deoarece este o zona neutra. Surse din anturajul lui Kristen Stewart spun ca actrita a apelat la toate metodele posibile pentru a-l contacta pe Robert si ca l-a implorat pe acesta sa accepte o intalnire intre patru ochi.

"A reusit in cele din urma sa-l induplece. Rob a acceptat sa o vada si spune ca intelege ca pentru ea situatia este infinit mai dificila deoarece este privita drept personajul negativ al povestii", a spus sursa.
Daca pana acum Pattinson a refuzat cu vehementa sa o vada pe cea care l-a inselat cu regizorul Rupert Sanders, actorul s-a razgandit in sfarsit si este dispus sa asculte ce are de spus Kristen in apararea sa.
Sa fie contribuit oare si cel mai bun prieten al lui Robert la decizie? A reusit el sa ii puna o vorba buna actritei in fata lui Pattinson?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu