marți, 28 august 2012

Cum si-a revenit Alessandra Ambrosio dupa cea de-a doua nastere. Vezi cat de slaba este dupa numai 3 luni

Alessandra Ambrosio abia a nascut, dar a revenit la silueta care a consacrat-o. Modelul s-a pus pe treaba si este surprins aproape zilnic de paparazzi in echipamentul de sala.
Cum si-a revenit Alessandra Ambrosio dupa cea de-a doua nastere. Vezi cat de slaba este dupa numai 3 luni
 

Protv Ad
La inceputul verii, inca avea o burtica destul de mare, insa acum arata ca trasa prin inel. Alessandra Ambrosio se pregateste pentru cel mai mare eveniment al anului - marea defilare anuala Victoria's Secret.
Ei bine, nu ne facem probleme ca va arata altfel decat anul trecut, cand a fost una din cele mai sexy prezente de pe catwalk.
Cum a slabit? La fix o luna dupa nastere, Alessandra s-a afisat pe strazile din Brentwood cu o silueta deja de invidiat. Ea si-a inceput ziua cu o clasa de yoga, dupa care s-a relaxat la Starbucks, intr-o rochie rosie foarte draguta.
Ea nu sta prea mult pe margine - chiar daca corpul ei s-a refacut si singur intr-o proportie foarte mare imediat dupa nastere, Alessandra s-a apucat si de antrenamente ceva mai intense.
Modelul a postat pe Twitter o poza cu scarile din Santa Monica, pe care le urca cu multa perseverenta. "Prima zi de exercitii. Ma simt bine, dar nu este usor", a zis ea.

Acum, ea isi continua programul cu ore la sala de fitness, pentru tonifiere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu