joi, 30 august 2012

Rochia transparenta care a scandalizat Festivalul de la Venetia.Cum a aparut Laetitia Casta pe covorul rosu

Prezenta la cea de-a 69-a editie a Festivalului de Film de la Venetia, Laetitia Casta a starnit adevarate controverse cu tinuta pe care a purtat-o la deschidere. Mai exact, celebrul model a pasit pe covorul rosu mai mult dezbracat decat imbracat, iar criticile nu au intarziat sa apara.
Rochia transparenta care a scandalizat Festivalul de la Venetia.Cum a aparut Laetitia Casta pe covorul rosu
 

Purtand o rochie lunga, neagra, din dantela neagra si cu lenjeria intima la vedere, Laetitia Casta nu s-a sfiit sa isi etaleze trupul in fata zecilor de fotografi prezenti la eveniment. Cu parul prins intr-un coc lejer si un machiaj natural, vedeta a compensat la capitolul indrazneala prin tinuta extrem de transparenta care i-a expus formele.
Daca in urma cu doar cativa ani Laetitia facea inca parte din grupul celor mai frumoase si sexy femei din lume, acum fostul model a fost intens criticat de jurnalisti, care i-au observat rotunjimile deloc apetisante.



 Ziarele din Italia afirma ca Laetitia s-a ingrasat cateva kilograme si ca ar fi cazul sa lase deoparte rochiile scandaloase intrucat corpul nu ii mai permite sa faca alegerile nonconformiste de altadata.

Noi credem ca Laetitia arata foarte bine, cu toate ca nu ne incanta in mod deosebit alegerea pe care a facut-o pentru covorul rosu. Tu ce zici? HOT or NOT?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu