luni, 20 august 2012

Nici nu au inceput bine relatia si deja o insala pe Pippa? Afla cu cine a petrecut de zor Printul Harry in Las Vegas

Aflat in Las Vegas pentru a doua oara, Printul Harry a renuntat la eticheta impusa de Casa Regala si s-a distrat de zor alaturi de alti petrecareti prezenti la acelasi eveniment monden. Printre ei s-a numarat si o celebra diva latino, alaturi de care reprezentantul Familiei Regale Britanice s-a dezlantuit.
Nici nu au inceput bine relatia si deja o insala pe Pippa? Afla cu cine a petrecut de zor Printul Harry in Las Vegas

Prezent pentru prima data la o petrece la piscina, Printul Harry a venit insotit de un grup de sase prieteni, dornic sa petreaca timp de calitate cu "baietii". Dornic sa scape de indatoririle specifice persoanelor cu sange nobil, mezinul Familiei Regale a profitat din plin de binemeritata pauza.
"Era extrem de dezinvolt. A dansat in ritm cu muzica de la club si a inotat de zor alaturi de prietenii lui. Mi s-a parut extraordinar sa il vad comportandu-se asemenea unei persoane obisnuite. In zona in care au stat el si prietenii lui era si o balena gonflabila pe care au folosit-o pe post de jucarie. Atat el, cat si prietenii, s-au distrat, au glumit si s-au simtit bine la petrecere”, a declarat o sursa prezenta la petrecere pentru E!News.
Cat despre reprezentantele sexului frumos care au roit pe langa el, sursa sustine ca Printul Harry nu a acordat prea mare atentie nimanui. A petrecut o vreme alaturi de Jennifer Lopez, de asemenea prezenta la petrecere, dar nu le-a dat atentie domnisoarelor care ii dadeau tarcoale.
Se pare, deci, ca Pippa poate sa stea linistita: Harry poate sa se comporte exemplar in momentul in care incepe o relatie si are intentii serioase. Felicitarile noastre!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu