vineri, 31 august 2012

Impecabila, ca intotdeauna. Miranda Kerr, splendida intr-o rochie alba asimetrica

Fara niciun dubiu, Miranda Kerr arata spectaculos indiferent de hainele pe care le poarta. De data aceasta insa, in rochia alba si asimetrica pe care a imbracat-o la un eveniment din Australia, Miranda pare mai frumoasa ca oricand.
Impecabila, ca intotdeauna. Miranda Kerr, splendida intr-o rochie alba asimetrica
 

Miranda Kerr promoveaza compania aeriana australiana Qantas, iar la unul dintre evenimentele organizate cu acest scop ingerasul Victoria's Secret a fost absolut seducator. Rochia alba cu maneci lungi si asimetrica, rujul rosu, geanta, cureaua si pantofii in tonuri de maro si ochelarii de soare creeaza un look perfect.
Miranda Kerr este in topul celor mai influente modele din toate timpurile, iar acest lucru o ajuta sa incheie cele mai avantajoase contracte publicitare, cum este si acesta cu compania aeriana Qantas. Modelul este apreciat atat pentru trupul sau perfect, dar si pentru faptul ca duce un stil de viata ireprosabil: este o sotie devotata si o mama iubitoare.

Miranda Kerr isi indeamna fanele sa se simta bine in corpul lor, indiferent de felul in care arata. “Oamenii ar trebui sa se simta bine cu corpul lor, e natural, nu vulgar. Cred ca e important pentru oricine sa aiba un regim de exercitii fizice pentru ca se vor simti mai bine in legatura cu ei insisi. E atat un lucru mental, cat si fizic”, a declarat ea intr-un interviu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu