joi, 30 august 2012

Mila Kunis, mai supla ca niciodata. Uite ce bine arata intr-un top negru, care ii lasa la vedere abdomenul plat

Programul intens de fitness la care a apelat pentru a reveni in forma da rezultate remarcabile. Surprinsa pe strazile din Los Angeles dupa o sesiune de infrumusetare, Mila Kunis i-a impresionat pe fotografi cu abdomenul ei plat si lucrat.
Mila Kunis, mai supla ca niciodata. Uite ce bine arata intr-un top negru, care ii lasa la vedere abdomenul plat
 

Imbracata intr-un top negru cu buline care ii lasa la vedere abdomenul si o pereche de jeansi casual, Mila a fost fotografiata de paparazzi in timp ce iesea de la un salon de cosmetica unde isi facuse manichiura si pedichiura.
Potrivit jurnalistilor de la DailyMail, frumoasa bruneta arata atat de bine datorita unui program intens de fitness la care s-a supus pentru a fi in forma pentru urmatorul ei proiect cinematografic.
Nu este prima data cand Kunis face sacrificii pentru a arata perfect pentru un rol, cinefilii stiind deja ca actrita a slabit 10 kilograme pentru a arata asemenea unei balerine in filmul “The Black Swan”. In varsta de 29 de ani, de data aceasta Mila pregateste un film in care va juca alaturi de Channing Tatum si care se va lansa pe marile ecrane in 2014.

Pana la inceperea filmarilor, ea se ocupa de viata personala si asteapta ca Ashton Kutcher sa ia atitudine cu privire la divortul de Demi Moore.
Desi relatia lor merge destul de bine, actorul nu vrea sa isi ia angajamente mai serioase pana cand nu incheie formalitatile legale cu fosta lui sotie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu