duminică, 12 august 2012

Olivia Wilde a filmat pentru Deadfall cea mai grea scena din viata ei. Trailer pentru un thriller interzis minorilor


Apreciata atat pentru calitatile ei actoricesti, cat si pentru frumusetea ei naturala, vedeta de 28 de ani nu va uita prea curand scenele din Deadfall. Frumoasa actrita, Olivia Wilde a suferit in conditii de frig extreme la filmarile pentru Deadfall unde joaca alaturi de Eric Bana.
Cu o distributie promitatoare Eric Bana, Olivia Wilde, Charlie Hunnam, Sissy Spacek, Kris Kristofferson, Kate Mara, Deadfall se anunta un thriller incitant. Pelicula regizata de Stefan Ruzowitzky este o drama violenta si rece, filmata la temperaturi de sub zero grade in Montreal.
Deadfall urmareste povestea a doi frati, Addison (Eric Bana) si Liza (Olivia Wilde), care au devenit fugari dupa ce tentativa lor de a jefui un casino a iesit un fiasco. Dupa ce masina in care se afla se ciocneste de una a politiei, cei doi frati se despart, lasand in urma un politist mort si cadavrul soferului acestora.
Cei doi incearca sa ajunga la granita cu Canada, insa nimeresc in mijlocul unei ninsori cumplite, care le va face viata grea. Cand un fost boxeur (Charlie Hunnam) trece pe autostrada, acesta o ajuta pe Liza sa scape de inghet si o duce acasa, la parintii sai, de Ziua Recunostintei. Aici, cei doi frati se vor reintalni, insa evenimentele scapa de sub control, iar relatia fratilor va fi impinsa la limita.
"La un moment dat, nu mai era actorie, chiar muream din cauza frigului" a povestit Olivia Wilde despre una dintre cele mai grele scene din cariera ei - cea in care aproape moare inghetata de frig. Cariera ei a inceput intr-un mod cel putin ciudat: pentru ca parintii jurnalisti aveau relatii din mai multe domenii, acestia au ajutat-o sa obtina o slujba in cadrul unei echipe de casting din Los Angeles, sperand ca astfel fata lor sa fie dezamagita de lumea filmului si sa isi faca o cariera in alt domeniu.
Insa rezultatul a fost exact invers, acum, Wilde fiind una dintre cele mai populare actrite de la Hollywood. Cunoscuta pentru rolurile din “The O.C.”, unde a interpretat-o pe seducatoarea Alex Kelly in cel de-al doilea sezon,  TRON: Legacy  si Dr. House, actrita pregateste pentru urmatorii 2 ani nu mai putin de 7 filme. In 2009 a fost aleasa “cea mai sexy femeie din lume” in topul anual realizat de revista Maxim. Actrita a mai jucat in filme precum "Conversations with Other Women”, “Alpha Dog”,  “Turistas”, "In Time" si "Cowboys & Aliens".
"Olivia si Eric sunt foarte carismatici, interesanti si au transmis din complexitatea lor si personajelor pe care le interpreteaza" a declarat regizorul Stefan Ruzowitzky. Deadfall, interzis publicului sub 17 ani (pentru scenele de violenta, sexualitate si folosire a drogurilor) a primit recenzii mixte in acest an la Festivalul de la Tribeca. Pelicula se va lansa in cinematografe in SUA in decembrie 2012.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu