miercuri, 29 august 2012

Adevaratul motiv pentru care se casatoreste Jennifer Aniston cu Justin Theroux. Ce secret ascunde actrita de ochii lumii

Relatia ei cu actorul Justin Theroux mergea bine, intr-adevar, insa vestea ca cei doi planuiesc sa se casatoreasca i-a luat prin surprindere pe apropiati si jurnalisti deopotriva. Ce i-a determinat pe Jen si Justin sa grabeasca pregatirile si sa faca pasul cel mare?
Adevaratul motiv pentru care se casatoreste Jennifer Aniston cu Justin Theroux. Ce secret ascunde actrita de ochii lumii

Protv Ad
Potrivit The National Enquirer, indragita actrita din serialul Friends ar fi insarcinata si ar planui sa isi oficializeze legatura in insoritul si frumosul Mexic. Cu toate ca nu vrea ca vestea cea mare sa iasa la suprafata, se pare insa ca nu s-a putut abtine si i-a dat vestea minunata mamei ei cu care a reluat legatura recent.
Conform publicatiei americane, viitoare bunica este cea care se lauda ca va avea un nepotel de fiecare data cand are ocazia, prin intermediul ei ajungand zvonul si la jurnalisti.
"Nancy este cea care spune ca va deveni bunica si ca marele eveniment va avea loc in Mexic. Este atat de incantata incat nu poate sa nu dea informatiile mai departe, cu toate ca Jennifer isi doreste sa le pastreze secrete", a spus o sursa pentru The National Enquirer.
In plus, E!News scrie ca Aniston va fi teribil de discreta in ziua nuntii ei. Potrivit celebrei emisiuni de gossip, Jennifer nu isi doreste sa fie deranjata de paparazzi si va lua toate masurile de securitate ca sa dorinta ei sa se indeplineasca.
Pana in acest moment Jen si Justin refuza sa comenteze zvonurile, asa ca nu ne ramane decat sa asteptam comunicatul oficial si sa aflam daca intr-adevar Rachel din Friends va deveni mamica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu