joi, 16 august 2012

Ce compormis a facut Eva Longoria de dragul frumusetii. Cu ce pantofi s-a incaltat actrita pentru a parea mai inalta

Pentru una dintre cele mai simpatice vedete de la Hollywood, inaltimea nu a reprezentat niciodata o problema. Chiar daca are doar 1.57 m, actrita a stiut intotdeauna sa mascheze acest inconvenient.
Ce compormis a facut Eva Longoria de dragul frumusetii. Cu ce pantofi s-a incaltat actrita pentru a parea mai inalta

Aflata la filmarile celui mai nou proiect, Eva Longoria a impresionat cu aparitia sa. Desi a fost imbracata intr-o rochie neagra si multata care i-a scos in evidenta corpul, punctul de atractie al tinutei a fost perechea de pantofi pe care a purtat-o. O pereche de pantofi albi cu imprimeu animal print negru si cu un toc a carui inaltime au ajutat-o pe actrita din "Neveste disperate" sa creeze o prezenta impunatoare.


Chiar daca in anumite momente a intampinat cateva probleme in a-si mentine echilibrul, Eva Longoria a reusit sa-si indeplineasca scopul, acela de a avea o aparitie de mare efect.\
Noul proiect al actritei implica o emisiune TV care va avea ca subiect principal cautarea si gasirea unor parteneri ideali pentru concurentii care vor participa la acest show. "Este ciudat deoarece persoanele care vor veni la aceasta emisiune nu isi vor cunoaste partenerii decat in anumite conditii", a explicat aceasta.
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu