miercuri, 15 august 2012

Casa Regala Britanica se pregateste de inca o nunta? Printul Harry a recunoscut ca are o relatie cu Pippa Middleton

Au negat luni in sir ca intre ei ar exista o relatie speciala si, de fiecare data cand presa ii descoperea intr-o ipostaza mai intima, Pippa Middleton si Printul Harry sustineau ca sunt doar foarte buni prieteni. Se pare insa ca fratele mai mic al Printului William a facut, in sfarsit, "o miscare".
Casa Regala Britanica se pregateste de inca o nunta? Printul Harry a recunoscut ca are o relatie cu Pippa Middleton

Potrivit jurnalistilor americani, promisiunea pe care Kate Middleton si William au facut-o in ziua nuntii s-a indeplinit: toate flirturile dintre sora ducesei si fratele ducelui s-au concretizat intr-un final, micul Casanova al Casei Regale incepand sa-i faca avansuri Pippei.
Conform Celebrity Dirty Laundry, cavalerul si domnisoara de onoare au asteptat ca presa sa nu le mai acorde atat de multa atentie pentru a putea incepe o relatie.
Cu toate ca sunt abia la inceput, iar legatura lor nu este la fel de serioasa ca cea pe care au avut-o Kate si William inainte de nunta, gurile rele nu pot sa nu se amuze de reactia pe care o va avea regina la aflarea vestii ca cei doi se intalnesc.
Revista Grazzia via International Business Times scrie:
"Lui Harry i-a placut intotdeauna de Pippa, iar atractia a crescut odata cu trecerea timpului. Pippa, in schimb, nu stie daca sa ia in serios intentiile Printului. Il place foarte mult, dar ii este inca greu sa creada ca un barbat ca el o poate place cu adevarat".
Conform unui prieten apropiat al Printului, dupa ce mezinul Familiei Regale a incheiat relatia cu Chelsy Davy, a vrut sa iasa cu Pippa, dar a evitat sa faca acest lucru din cauza jurnalistilor, care erau cu ochii pe ei. Harry simte insa ca acum a venit momentul potrivit pentru relatie si face tot posibilul pentru a-i face pe plac Pippei.
Ce crezi? Exista sanse ca relatia lui Harry cu Pippa sa aiba sanse si sa reziste? Oare va pregati Casa Regala o noua nunta de proportii?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu