joi, 30 august 2012

Informatia pe care o asteapta Casa Regala Britanica! Ce veste ar putea primi Regina de la William si Kate

Toate evenimentele specifice anului Jubileului se apropie de sfarsit, iar programul Familiei Regale. Inclusiv Kate si William vor aparea mai putin in public de-acum inainte, ceea ce inseamna ca cei doi se pot ocupa mai mult de... familia lor.
Informatia pe care o asteapta Casa Regala Britanica! Ce veste ar putea primi Regina de la William si Kate
 

Potrivit revistei Life & Style, Kate Middleton si Printul William isi doresc sa devina parinti si au inceput deja "demersurile” in acest sens.
Revista din Statele Unite ale Americii sustine ca Ducesa de Cambridge nu si-a dorit sa umbreasca evenimentele specifice Jubileului, motiv pentru care a amanat sarcina pana acum. Odata incheiate activitatile insa, Catherine si William vor sa se retraga de la Palatul Buckingham si sa acorde mai multe atentie relatiei lor.
"Will si Kate fac eforturi sa devina parinti. Si-ar dori din suflet sa primeasca fericita veste pana la sfarsitul acestui an. De aceea, Ducesa vrea sa se retraga in Tara Galilor, departe de lumina reflectoarelor si de blitz-urile aparatelor de fotografiat. Acolo crede ca va putea sa relaxeze si sa-l conceapa pe urmatorul mostenitor al tronului Marii Britanii", a spus o sursa din anturajul Familiei Regale.

Cu toate ca vestea venirii pe lume a unui bebelus ne face cu ochiul, ne intrebam daca nu cumva acest zvon este doar o miscare de PR prin care stafful Reginei incearca sa distraga atentia de la incidentul cu Printul Harry.
Voi ce spuneti, fetelor? Exista sanse ca zvonurile sa fie adevarate? Incearca oare Will si Kate sa devina parinti?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu