duminică, 12 august 2012

N-au rezistat impreuna nici macar o vara. Vezi de ce s-au despartit C si Danna Garcia


Cei doi indragostiti actori de telenovele au format un cuplu doar cateva luni. Relatia lor a inceput in februarie, iar fanii lor erau incantati ca relatia da semne ca merge bine.
Se pare insa ca idila celor doi frumosi actori n-a durat prea mult. Publicatia "Primera Hora", care citeaza o sursa de incredere, scrie ca Julian si Danna au pus punct relatiei, dar au ramas prieteni.
Cat timp au fost impreuna, cei doi n-au ezitat sa-si arate dragostea lumii intregi. S-au plimbat si s-au lasat fotografiati prin toate colturile lumii, din Peru pana in China.
Povestea n-a mai putut sa continue insa, spun apropiatii lor, din cauza proiectelor in care e implicat fiecare. Danna a plecat pentru o perioada mai lunga in Mexic, unde exact saptamana asta a inceput filmarile la o noua telenovela, "Qué Bonito Amor". De cealalta parte, Julian s-a mutat temporar in Columbia, unde va filma si el pentru productia "La Otra Cara".
De altfel, actorul a recunoscut acum cateva saptamani, intr-un interviu, ca destinul i-a separat, dar spune ca vorbesc inca la telefon cat de des pot si mentin o relatie frumoasa de amicitie.
Con Julián hicimos lo propio, aunque no logramos resultados, pero asumimos que pasa lo mismo que con Danna: Él es un profesional que, cuando está en el foro, no hay poder humano que lo haga desenfocarse.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu