sâmbătă, 11 august 2012

De ce nu se marita Angelique Boyer?


Desi are o relatie de ceva vreme cu producatorul Jose Alberto "El Guero" Castro, frumoasa Angelique Boyer nu are sanse sa devina prea curand mireasa. Actrita va trebui sa se mai multumeasca un timp cu statutul de iubita.
Castro crede ca este prea devreme ca sa se gandeasca la casatoria cu iubita sa, frumoasa actrita Angelique Boyer, si a dezmintit zvonurile care spuneau ca, dupa presupusa nunta, ii va interzice sa joace in telenovele.
Producatorul a declarat ca este perfect de acord ca iubita lui sa isi urmeze cariera si considera ca este important ca o femeie sa se realizeze si pe plan profesional.
"Dimpotriva, cel mai important lucru pentru orice femeie este sa fie independenta, sa se realizeze, sa se manifeste, sa se dezvolte si sa aiba reusite personale", a declarat Castro.
De asemenea, acesta a subliniat, ca, pentru moment, nu exista planuri de nunta, dat fiind ca relatia este la inceput si "merge inainte usor, fara nicio graba".
In ceea ce priveste noul sau proiect, telenovela  "Corona de lágrimas", Castro considera ca are o mare responsabilitate sa vina mereu cu propuneri noi pentru colaboratorii sai.
Pe de alta parte, desi nu s-a stabilit un interpret pentru melodia principala a serialului, Castro a lasat sa se inteleaga ca va allege dintre  Cristian Castro si Mane de la Parra.

Un comentariu: