duminică, 26 august 2012

Acum e o adolescenta sexy, dar se jeneaza cu pozele din copilarie. Fiica Madonnei vrea sa uite imaginile in care avea mustacioara si sprancene stufoase

La numai 16 ani, Lourdes, fiica Madonnei, este una dintre cele mai hot prezente de la Hollywood. Chiar daca nu a calcat pe urmele mamei sale cu o cariera muzicala, Lourdes este mereu in atentia tabloidelor, dar si a revistelor de moda.
Acum e o adolescenta sexy, dar se jeneaza cu pozele din copilarie. Fiica Madonnei vrea sa uite imaginile in care avea mustacioara si sprancene stufoase
Desi Madonna a fost adolescenta rebela, nu a dorit ca Loudres sa aiba acelasi stil de viata ca al ei si a controlat-o cat de mult a putut. Chiar daca micuta era constienta de sprancelene sale stufoase si de mustacioara neagra, nu avea ce sa faca: mama sa nu ii dadea voie sa se penseze si sa se epileze de la o varsta atat de frageda. Asa ca la 11-12 ani, Loudres isi insotea mama pe covorul rosu cu acest aspect de care acum se rusineaza.
Foto: Lourdes. Getty Images
Odata scapata de controlul autoritar al mamei sale, Loudres a inceput sa se afiseze in public in tinute destul de provocatoare. La 13 ani deja purta tocuri inalte si se machia destul de strident.

Foto: Lourdes la 13 ani
Anul acesta a postat pe Twitter o imagine cu care a reusit sa socheze: a pozat cu un sutien in forma de con si cu limba scoasa.

Ajunsa la 16 ani, Loudres are un look ingrijit si nu isi mai permite se apara in public neepilata sau nepensata. Tanara este recunoscuta pentru pasiunea sa pentru moda si a lansat impreuna cu mama sa colectia "Material Girl".

Foto: Lourdes, 2012

Foto: Lourdes 2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu